Fabricante:

Irisana Irisana

Ecodutxa - Irisana

168563

Nou

Ecodutxa Irisana, ideal per a pells sensibles, estalvia 65% en aigua i energia, neta i tonifica, amb filtres d'alta tecnologia, prevé problemes de pell i cabells.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

59,60€

IVA inclòs

Més informació

Ecodutxa Irisana

Ecodutxa Irisana: Revolucionant la teva Cura Diària amb Tecnologia i Ecologia.

Què és Ecodutxa Irisana?

La Ecodutxa Irisana és una innovadora dutxa ecològica, dissenyada per cuidar tant la pell com el medi ambient . Especialment beneficiosa per a pells delicades i al·lèrgiques, aquesta dutxa proporciona una neteja profunda i hidratació intensa a la pell i el cabell, alhora que tonifica .

Amb un capçal de 412 microporus allibera una gran quantitat d'ions negatius que descomponen les molècules d'aigua, millorant l'experiència de la dutxa. Els filtres de ceràmiques d'alta tecnologia suavitzen l'aigua, redueixen el clor i eliminen olors, mentre que un filtre addicional elimina sediments i partícules , mantenint la pell neta.

L'Ecoducha Irisana és ideal per reduir la quantitat de sabons necessaris, prevenir problemes com caspa, caiguda dels cabells, canyelles i acne, i preparar la pell per al maquillatge . A més, estalvia fins a un 65% en el consum d'aigua i energia, fent-la una opció ecològica i eficient.

Com es fa servir Ecodutxa Irisana?

Si al lloc on es col·locarà l'Ecoducha incideix molta llum o el sol, i no existeix un ús habitual del producte, és possible que degut a la humitat, es creï un aspecte verdós. De la mateixa manera, pot passar a qualsevol recipient que li quedin residus d'aigua. Tot i que també depèn del tipus d'aigua.

Perquè això no passi, és important anar netejant l'Ecoducha i sobretot, el disc de microporus. Així, es tindrà una experiència òptima amb el producte.

Presentació:

Envàs d'una ecodutxa d'Irisana. De regal netejador facial de microfibra.

Mides: Llarg 26 cm. Pes 195 g.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda