Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

herb-pharma herb-pharma

Cons per a les Oïdes Aurecon Plus - Herb Pharma - 2 espelmes auriculars

166545

Nou

Presentat en envàs amb dues espelmes auriculars, 1 fulla circular i manera de fer servir.

Més detalls

8,10€

IVA inclòs
4,05 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Cons per les Oïdes Aurecon Plus Herb Pharma

Com a conseqüència d'una higiene dolenta en la qual s'utilitzen mètodes impropis, el cerum és sovint empès més i més a l'interior de l'oïda. El cerum es pot netejar fàcilment amb l'ajuda del con per a orelles Aurecon plus®. Aquests cons són tubs de cotó impregnats amb una barreja de cera d'abella i parafina.

Què és Cons per a les Oïdes Aurecon Plus Herb Pharma?

L'oïda humana és l'òrgan de l'audició i l'equilibri, el qual consisteix en: oïda externa, mitjana i interna. El canal auditiu extern és contínuament ple de cerum. L'excés de cerumen (sumilla) pot ser causa de moltes molèsties, com ara brunzit (tinnitus), xiulets, sorolls, un desequilibri de la pressió de l'oïda i de taps a les orelles. Quan el cerum s'endureix disminueix la percepció auditiva.

Com funcionen?

La calor creada pel con encès suavitza el cerum acumulat i per la pressió resultant s'extreu a través d'un efecte xemeneia. Al mateix temps, la pressió a tota la zona del cap i el coll és equilibrada a través de la trompa d'Eustaqui.

Després d'encendre el con, el fum s'acumula dins del con, cosa que fa baixar el fum cap a l'interior de l'oïda, ajudant així al transport de substàncies actives en el sistema auditiu. La calor del con escalfa el microsistema de l'oïda i estimula les zones de reflexió , a través d'això afavoreix l'alleujament de malalties lligades al refredat.

Alhora també millora l'efecte de neteja del drenatge limfàtic de l'oïda . El con per a les orelles Aurecon plus® pot tenir efectes beneficiosos per al tractament dels símptomes de dolors d'orella, per a lleus inflamacions de l'orella mitjana, picor de l'orella, brunzits, pressió a les orelles i el cap.

El con per a les orelles Aurecon plus® només s'ha d'utilitzar una vegada. No torneu a encendre el con, encara que només se n'ha utilitzat una part. Els cons només funcionen de manera eficient si es fan servir en el seu estat original i estan ben protegits. Per raons de més seguretat, s'ha integrat el sistema de protecció de plàstic Aurecon al con per a les orelles. Aquesta peça de plàstic augmenta la seguretat i leficiència. El sistema de protecció Aurecon fa impossible que qualsevol objecte aliè caigui a l'interior de les orelles.

Aurecon certifica el compliment dels requisits de seguretat establerts per la Directiva 93/42 CEE de productes sanitaris de la Unió Europea.

Ingredients:

Cotó, barreja de cera d'abelles, sistema de protecció de plàstic Aurecon.

Com funcionen Cons per a les Oïdes Aurecon Plus Herb Pharma?

  • Col · loqueu el disc protector al con i enceneu el con a l'extrem més ample.
  • Col·loqueu el cap en sentit horitzontal i introduïu suaument l'extrem més estret del con a l'orella subjectant-lo amb la mà i mantenint-lo en posició vertical. Assegureu-vos que el con està a la posició correcta.
  • Tan aviat com 2/3 del con s'hagi cremat, aquest punt ha d'estar sempre per sobre de l'anell protector tallafocs, traieu-lo i apagueu-lo en un got d'aigua anteriorment preparat. La crema del con triga aproximadament de 5-7 minuts.
  • Com a resultat de la nostra investigació, la longitud òptima del con per a les orelles Aurecon plus® és establert en 20 cm ± 10% i el diàmetre a l'extrem superior és fixat en 20 mm.
  • La crema més equilibrada i eficient s'assoleix amb aquestes dimensions.
  • Efectes adversos: No es coneixen. No se'n recomana l'ús en casos de perforació del timpà o en els casos d'al·lèrgia a qualsevol dels ingredients. En cas de qualsevol patologia de l'oïda o la persistència de cerum si us plau, consulteu un metge abans del seu ús.

Precaucions:

  • Utilitzeu-lo sempre amb lajuda duna altra persona
  • Preneu les precaucions de seguretat adequades
  • No s'ha de fer servir en cas de malalties de l'oïda
  • No fer servir en llocs exposats a corrents d'aire o de gas o altres substàncies inflamatòries
  • No exposar a fonts de calor
  • No utilitzar en nens menors de 6 anys
  • Per als nens sempre feu la neteja de l'oïda sota la supervisió d'un adult
  • Protegiu els cabells amb una tovallola mentre feu servir el producte
  • No empenyeu la vela profundament a l'orella

Presentació:

Envàs amb dues espelmes auriculars, 1 fulla circular i manera de fer servir.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda