Fabricante:

NutriSport NutriSport

L-Arginina L-Ornitina - Nutrisport - 100 càpsules

171405

Nou

Desenvolupament muscular i dexotificación. Presentat en envàs de 100 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,10€

IVA inclòs
0,24 € / ud

Més informació

L-Arginina L-Ornitina

Desenvolupament muscular i detoxificació

Què és el L-Arginina L-Ornitina?

L-Arginina i L-Ornitina són dos aminoàcids de gran importància en el metabolisme de l'esportista. Per aquest motiu Nutrisport posa al teu abast aquest magnífic suplement que et permetrà optimitzar els resultats de les teves entrenaments combinats amb una dieta adequada.

Tots dos aminoàcids desenvolupen rols complementaris en el metabolisme i, al seu torn, intervenen en diferents processos energètics de l'organisme:

  • L-Arginina:
    Intervé en la síntesi endògena de creatina, incrementant les reserves energètiques musculars, i en els processos de detoxificació de l'organisme. La L-Arginina ajuda a eliminar els residus generats durant la pràctica d'exercici i, per tant, facilita la recuperació de l'esportista. A més, estimula la secreció d'hormona de creixement, afavorint el desenvolupament muscular. La L-Arginina intervé també en els processos de síntesi de l'òxid nítric, gas responsable de la vasodilatació en l'organisme.

  • L-Ornitina:
    Intervé en el cicle de la urea afavorint l'eliminació de l'amoníac generat com residuio durant la pràctica d'exercici. A més, estimula la síntesi de l'hormona de creixement, de manera que afavoreix el desenvolupament muscular.

La combinació de tots dos aminoàcids potencia també l'ús dels greixos com a font energètica, afavorint d'aquesta manera la definició muscular. Així mateix, intervenen en la síntesi proteica aconseguint una millor recuperació muscular.

Per la seva acció detoxificant, és un producte ideal per a aquelles persones que segueixen dietes hiperproteiques ja que ajuda a eliminar els residus d'amoníac generats per l'excés de proteïna en l'organisme.

Ingredients:

L-Arginina, L-Ornitina, Càpsula de gelatina [gelatina, colorant (E-171, E-110, E-104)], antiaglomerant (Estearat de Magnesi).

Valor nutricional (100 grams):

valor Energètic

392 kcal
greixos <1 g

Hidrats de Carboni

0 g

Proteïnes (Nitrogen x 6,25)

98 g

Composició (1 càpsula):

L-Arginina

160 mg

L-Ornitina

150 mg

Com es pren el L-Arginina L-Ornitina?

Prendre de 2 a 5 càpsules a el dia.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda