Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Mascareta Seide - Per a tot tipus de cabell - Anne Marie Börlind - 125 ml

Mascareta Seide - Per a tot tipus de cabell - Anne Marie Börlind - 125 ml

184494

Nou

Mascareta eficaç i profunda que penetra en el cabell i actua contra els danys estructurals del cabell.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

12,34€

IVA inclòs

14,50€ IVA inclòs

-14%

9,87 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Mascareta Seide - Per a tot tipus de cabell

Mascareta eficaç i profunda que penetra en el cabell i actua contra els danys estructurals del cabell.

Natural Oil Complex conté oli de pracaxi perquè el teu cabell quedi suau, brillant i fàcil de pentinar. L'oli d'ametlla suavitza la superfície del cabell, sense que sigui pesada, i suavitza el cuir cabellut.

Lliure de sulfats, silicones i PEG.

Seide Natural Hair Care té cura del cabell amb el que a tal fi ens reserva la natura. Formulacions innovadores amb extraordinaris principis actius naturals que milloren l'estructura del cabell, confereixen una lluentor sedosa i faciliten el pentinat. Seide Natural Hair Care no només és excel·lent per als cabells i el cuir cabellut sinó que també té cura del medi ambient en prescindir de sulfats, silicones i els PEG.

Ingredients: Aqua [Water], Brassica Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil [Sweet Almond], Zea Mays Oil [CORN], Brassicyl Isoleucinate Esylate, Ricinus communis Seed Oil [Castor], sucrose Stearate, Aroma [Fragrance] , Isoamyl Laurate, Benzyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Betaine, Behenyl alcohol, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Limonene, Hydrolyzed Wheat Protein, Arginina, Tocopherol, Linalool, ascorbyl palmitate, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. Preserved with Benzyl alcohol.

Utilització: Aplicar sobre el cabell humit i massatge. Deixar actuar durant cinc minuts i aclarir abundantment. A continuació, assecar i pentinar.

Presentació: Envàs de 125 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda