Preu reduït! Beauty Col·lagen i Magnesi - Àcid Hialurònic - Clinical Nutrition Beauty - 200 comprimits

Beauty Col·lagen i Magnesi - Àcid Hialurònic - Clinical Nutrition Beauty - 200 comprimits

164821

Nou

El col·lagen és la proteïna majoritària en els teixits de la pell, les ungles, els cabells, els tendons i articulacions. Presentat en envàs de 200 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,81€

IVA inclòs

12,50€ IVA inclòs

-5%

0,06 € / ud

Més informació

Beauty Col·lagen i Magnesi

Complement alimentari a base de col·lagen, magnesi i àcid hialurònic

Què és el Beauty Col·lagen i Magnesi?

Clinical Nutrition Beauty incorpora a la seva divisió de NutriCosmètica un nou producte: Col·lagen & magnesi & Àcid hialurònic, la combinació dels quals d'ingredients proporciona una gran ajuda per a la salut articular i tendinosa així com de pell, ungles i cabell. A més, el seu pràctic format en comprimits en facilita la dosificació d'acord amb les necessitats de cada individu. La presa diària consisteix a prendre entre 6-9 comprimits diaris.

El col·lagen és la proteïna majoritària en els teixits de la pell, les ungles, els cabells, els tendons i articulacions. De fet, més d'un 70% de la nostra pell està formada per col·lagen. La seva funcionalitat al metabolisme és variada, per la qual cosa la seva suplementació afavorirà la salut dels diferents teixits de l'organisme que el contenen. Més encara si tenim en compte que és una proteïna que presenta mancances a la nostra alimentació habitual.

El col·lagen hidrolitzat és una forma de col·lagen que es caracteritza per posseir una estructura més senzilla que el col·lagen original, permetent un elevat % d'assimilació (superior al 90 segons els estudis) i aconseguint una major efectivitat, dades contrastades en els diferents estudis clínics realitzats . Entre els beneficis més destacables del col·lagen hidrolitzat com a suplement remarquem l'enfortiment de cartílag i tendons, el seu paper sobre la hidratació i regeneració de la pell (millorant-ne l'elasticitat) així com la millora de la salut òssia entre molts altres beneficis.

Importància del Magnesi i l'Àcid Hialurònic :

  • El Magnesi constitueix un mineral indispensable en la síntesi de proteïnes a l'organisme, al sistema nerviós-muscular ia la salut òssia. També contribueix a l'equilibri electrolític ia la disminució de la fatiga i cansament. Un element de gran valor afegit combinat amb el col·lagen, ja que reforça els beneficis d'aquest últim.
  • L'Àcid Hialurònic destaca per les propietats altament hidratants a nivell de teixit conjuntiu. Desenvolupa una acció reconstituent a les fibres dels teixits de la pell, a més de la seva acció estructural per la seva presència al líquid sinovial i al teixit articular. Juntament amb el col·lagen i el magnesi es reforça la funcionalitat regeneradora dels teixits de la pell, articulacions i lligaments.

Ingredients:

Sacarosa, Xarop de glucosa de blat, Mel: 15%, Propolis: 3%.

Proteïna de col·lagen hidrolitzada (70%), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), carbonat de magnesi (9,1%), òxid de magnsei (4,5%), agents de recobriment [alcohol polivinílic, colorants (E-171, E-172, E-133), polietilenglicol, antiaglomerant (talc)], antiaglomerants (estearat de magnesi, diòxid de silici), àcid hialurònic (0,18%).

Composició (6 comprimits)

Col·lagen hidrolitzat

3.6 g

Magnesi

250 mg

Àcid hialurònic

9 mg

Com es pren el Beauty Col·lagen i Magnesi?

Prendre entre 6 i 9 comprimits al dia, repartits entre els principals àpats.

Presentació:

Envàs de 200 comprimits.

Brand

Clinical Nutrition treballa dins del sector de la nutricosmética. Un mètode que impedeix l'envelliment prematur de la pell i li proporciona els elements necessaris per a mantenir la seva elasticitat i hidratació.


Clinical Nutrition, suplements alimentaris per a ungles, pell i pèl


Un dels nutrients més importants que utilitzen és el col·lagen hidrolitzat.


És una proteïna natural que es troba en el nostre cos, específicament es troba en la pell, però també es troba en les ungles i el pèl.


La ingesta d'un complement alimentós suposa una ajuda necessària per a l'equilibri de la pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda