Fabricante:

Cell Food Cell Food

Cellfood - Solució salina col·loïdal - Cellfood - 30 ml

158723

Nou

Cell Food és una fórmula exclusiva, està fet només de les més fines substàncies vegetals. Envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

45,66€

IVA inclòs
1,52 € / ml

Més informació

Cell Food

Cell Food és una fórmula exclusiva, està fet només de les substàncies vegetals més fines.

Què és Cell Food?

Les seves fonts són els cristal·lins mars del sud que envolten Nova Zelanda, de fonts minerals i de plantes fossilitzades preses de terra verge.

Les seves parts constituents inclouen 78 minerals essencials i traces en forma iònica i col·loïdal, 34 enzims, 17 aminoàcids, electròlits, i oxigen dissolt i hidrogen suspesos tots en una solució de Sulfat de Deuteri, essencials per a les múltiples funcions bioquímiques de l'organisme.

Els nutrients es troben de forma iònica i col·loïdal minúscules (de 4 a 7 nanòmetres de diàmetre), pel fenomen de Moviment Brownià. Prenen una càrrega negativa, ja que la majoria de fluids corporals són col·loïdals de càrrega negativa i això fa que l'organisme rebi Cellfood com un fluid corporal sa.

A més, permet que els nutrients passin immediatament a través de les membranes de la boca, gola i esòfag directament al torrent sanguini.

Cellfood dissocia l'aigua en oxigen i hidrogen i cadascuna de les cèl·lules és nodrida per un flux continu de 78 elements essencials mantinguts en solució lliure, proveeixen d'oxidació i reducció que elimina toxines i els teixits es reconstitueixen.

Cellfood , utilitza el mètode original d'Everett Storey per extreure i balancejar els nutrients anomenat equació electromagnètica.

Suport a l'oxigenació cel·lular, increment de la respiració cel·lular, potència SI, eliminació toxines, transport de nutrients iònic vital.

Ingredients:

Sulfat de deuteri, oxigen dissolt, 78 minerals traça (ppm), 34 enzims, 17 aminoàcids.

Com es fa servir Cell Food?

  • Es recomana posar les gotes de Cellfood en un got d'aigua mineral preferiblement amb baix contingut de mineralització (residu a 180 º amb valor inferior a 50/100 mg i pH proper a 7).
  • No fer servir aigua del gas o de l'aixeta.
  • Prendre'l 20/30 minuts abans dels àpats.
  • Es recomana prendre 3 preses diàries de 8 gotes, a CICLES de 90 dies, posteriorment fer 30 dies de manteniment amb una sola presa de 8 gotes als matins.
  • Per a persones de 75 anys en endavant, prendre 4 gotes 3 cops al dia durant dues o tres setmanes abans daugmentar fins a les 8 gotes 3 vegades al dia.
  • Xiquets fins a 12 anys: Una gota de CELLFOOD al dia per any de vida.

Presentació:

Envàs de 30 ml

Brand

Cellfood és una fórmula exclusiva, està fet només de les més fines substàncies vegetals.


Cellfood solució salina col·loidal


Les seves fonts són les cristal·lines mars del sud que envolten Nova Zelanda, de deus minerals i de plantes fossilitzades preses de terra verge.


Les seves parts constituents inclouen 78 minerals essencials i traces en forma iònica i col·loidal, 34 enzims, 17 aminoàcids, electròlits, i oxigeno dissolt i hidrogeno.


Tots ells, suspesos tots en una solució de Sulfat de Deuteri, essencials per a les múltiples funcions bioquímiques de l'organisme.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda