Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

NutriSport NutriSport

Sport Pack Antioxidant - Nutrisport - 30 packs

183328

Nou

Protegeix dels radicals lliures augmentant la capacitat per a l'esport.

Més detalls

33,50€

IVA inclòs
1,12 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sport Pack Antioxidant

Complex multivitamínic amb minerals

Què és l'Sport Pack Antioxidant?

És un complement alimentari formulat amb diferents grups de vitamines i minerals i dissenyat per a aquells esportistes que vulguin aportar un complement vitamínic, ric en minerals, al seu pauta alimentària saludable.

Entre les seves vitamines i minerals destaquem:

  • Vitamines de el grup B: Les vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8 i B12 contribueixen a el metabolisme energètic normal. Les vitamines B2, B3, B5, B6, B9 i B12 ajuden a la disminució de l'cansament i la fatiga. Així mateix la vitamina B6 participa en el metabolisme normal de les proteïnes i de l'glucogen.
  • Vitamina C: contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu i a el funcionament normal de el sistema immunitari durant l'exercici físic intens i després d'aquest. A més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
  • Vitamina A: participa en el funcionament normal de el sistema immunitari.
  • Vitamina D: contribueix a l'absorció i utilització normal el calci i el fòsfor. Així mateix, contribueix a el manteniment dels ossos en condicions normals i a el funcionament normal dels músculs.
  • Vitamina E: contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu.
  • Magnesi: ajuden a el manteniment dels ossos en condicions normals. A més el magnesi contribueix a el funcionament normal dels músculs
  • Ferro i Zinc: contribueix a la funció cognitiva normal. A més, el ferro contribueix a la formació normal de glòbuls vermells i d'hemoglobina.
  • Omega 3: contribueixen a el funcionament normal de cor *. * (L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta diària de 250 mg d'EPA i DHA)

Per tots aquests ingredients, Sport Pack Antioxidant és un dels complements més avançats i innovador en nutrició esportiva, especialment formulat i pensat per a aquelles persones que realitzen exercici d'intensitat moderada o alta.

Ingredients:

Càpsula: oli de peix [ric en omega 3 (60%)], càpsula (gelatina, glicerina).

Comprimit Verd: emulgent (Celulosa microcristal·lina), Complex de flavonoides Cítrics (Citrus sinensi, fruits), Agent de Càrrega (Fosfat càlcic), N-Acetil-L-Cisteïna, pirofosfat de Fèrric, Agent de Recobriment (Estearat de Magnesi), Extracte natural de Taronja (96% Hesperidina), Concentrat de Rutina, Sulfat de Zinc, Extracte de Ruscus (Ruscus Aceleatus, arrel), Concentrat de Quercetina (Shopora japonica, flor), espirulina en pols (Spirulina platensis), Extracte de Castanyer d'Índies (Aesculus Hippocastanum, llavors). Cobertura: Agent de recobriment [(Alcohol polivinílic, polietilenglicol), colorants (E-171, E-102. E-172, E-133), antiaglomerant (talc)].

Comprimit Taronja: Carbonat de Magnesi, Emulgents (Celulosa microcristal·lina, carboximetilcel·lulosa sodica), Vitamines (àcid L-Ascòrbic, Acetat de Dl-Alfa-Tocoferol, Nicotinamida, D-Pantotenat de Calci, Acetat de Retinol, Clorhidrat de piridoxina, Colecalciferol, Riboflavina , Clorhidrat de Tiamina, Àcid Pteroilmonoglutámico, d-Biotina, Cianocobalamina), pirofosfat Fèrric, extracte natural ric em luteïna [espessante (alginat sòdic), midó de pèsol, luteïna, espessidor (goma aràbiga), i extracte de romaní], extracte natural de tomàquet ric em licopè [Maltodextrina, midó modificat, espessidor (goma aràbiga), colorant (E-160D), Sucroèsters d'àcids grassos, emulgent (lecitina de soja)], agent de recobriment (estearat de magnesi), DigeZyme © [Alfa amilafa (aspergillus oryzae), celulasa (Trichoderma reesei), lactasa (Aspergillus oryzae), lipasa (Rhizopus oryzae) i proteasa (Bacillus licheniformis), maltodextrinas], Papaia em pols (Ananas comosus), sulf at de zinc, àcid lipoic, extracte de llavor de raïm (Vitis vinífera, llavor de raïm), selenito de sodi, coenzim Q10. Cobertura: Agent de recobriment [Alcohol polivinílic, polietilenglicol), colorants (E-171, E-101, E-120), antiaglomerant (talc)].

Composició (1 dosi):

Omega 3

300 mg

DHA

75 mg

EPA

105 mg

zinc 10 mg

ferro

14 mg
magnesi 75 mg
seleni 50 mg
beta-Carotè 3,5 mg
(Equivalent a Vit. A) 585 mg
vitamina A 215 mg
vitamina D 5 mg
vitamina E 12 mg
vitamina C 80 mg
vitamina B1 1,1 mg
vitamina B2 1,4 mg
vitamina B6 1,4 mg
vitamina B12 2,5 mg
niacina 16 mg
àcid Pantotènic 6 mg
àcid Fòlic 200 mg
biotina 50 mg
Tija de pinya en pols 15 mg
Papaia en pols 25 mg
DigeZyme® 25 mg
àcid Lipoic 200 mg
resveratrol

150 mg

licopè 5 mg

Coenzim Q10

100 mg
luteïna 2,5 mg
N-Acetil-L-Cisteïna 100 mg
bioflavonoides cítrics 125 mg
hesperidina 25 mg
rutina 20 mg
galzeran 5 mg
quercitrina 5 mg
Espirulina 5 mg
Extr. Castanyer d'Índies 3 mg
Extracte de llavor de raïm 275 mg

Com es pren el Sport Pack Antioxidant?

Prendre una dosi (pack que conté 1 càpsula, 1 comprimit verd i 1 comprimit taronja).

Presentació:

Envàs de 30 packs.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda