Fabricante:

Santiveri Santiveri

Barreta Substitutiva Dietabelt amb Mango Africà - Sabor Taronja - Santiveri - 35 grams

186867

Nou

Santiveri combina el poder crema greix de mànec africà amb el deliciós sabor de la xocolata negra i els cítrics en les seves noves barretes saciants Dietabelt. Envàs de 35 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,99€

IVA inclòs

Més informació

Barreta Substitutiva Dietabelt amb Mango Africà - Sabor Taronja

Amb Mango Africà. Amb niacina, biotina i riboflavina que contribueixen a l'normal metabolisme energètic.

Què és el Barreta Substitutiva Dietabelt amb Mango Africà - Sabor Taronja de Santiveri de 35 grams?

Santiveri combina el poder crema greix de mànec africà amb el deliciós sabor de la xocolata negra i els cítrics en les seves noves barretes saciants Dietabelt.

Amb dos barretes es pot substituir un dinar o un sopar, sempre en el marc d'un pla aprimant que inclogui una dieta variada i equilibrada. L'extracte de mango africà (IGOB 131) que inclouen aquestes barretes, és un ingredient natural i actiu davant el greix, que pot frenar el creixement de les cèl·lules grasses modulant la seva formació.

Les noves barretes Dietabelt tenen una equilibrada composició de nutrients entre els quals destaquen les vitamines A, D, E, K, C, B1, B2, B3, B5, B6 B9, B12 i biotina, els minerals calci, coure, zinc, fòsfor , ferro, iode, magnesi, manganès, potassi i seleni que ajuda a complementar la dieta diària i evitar carències. A més són riques en proteïnes (17 grams per barreta) i fibra (5.8 grams per barreta).

  • 128 kcal per barreta.
  • 8,5g de proteïnes per barreta.
  • 14,5g d'hidrats de carboni per barreta.
  • 3,7g de greix per barreta.
  • Alt contingut en fibra.
  • Amb 13 vitamines i 11 minerals.
  • 35g per barreta.

Ingredients:

Xarop de glucosa-fructosa, cobertura de xocolata 18,9% [pasta de cacau, edulcorant (maltitol), mantega de cacau, cacau desgreixat en pols, emulgent (lecitina de soja, polirricinoleato de policitol), aroma natural de vainilla], proteïnes làcties, caseïnat càlcic, sucre morè de canya integral, dextrosa, llet sencera en pols, mantega de cacau, oli refinat de gira-sol, sals minerals (citrat de potassi, fosfat dicàlcic, fosfat disòdic, citrat de magnesi, sulfat de ferro, lactat de zinc, gluconat de coure, sulfat de manganès, selenometionina, iodur potàssic), extracte de mango africà (Mangifera indica ssp. gabonensis) Igob131 (0,86%), llet desnatada en pols, aroma, vitamines [C (àcid ascòrbic), E (acetat de DL-alfa-tocoferilo), niacina (nicotinamida), A (acetat de retinilo), àcid pantotènic (d-pantotenat càlcic), d (colecalciferol), B6 (clorhidrat de piridoxina), B2 (riboflavina), B1 (clorhidrat de tiamina), àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutámico) , Biotina (D-biotina), vitamina k (filoquinona), B12 (cianocobalamina)]. Pot contenir traces de fruits de closca i cacauets.

Com es pren el Barreta Substitutiva Dietabelt amb Mango Africà - Sabor Taronja?

Es recomana prendre les barretes lentament i beure abundant aigua.

És molt important mantenir una adequada ingesta diària de líquids.

Presentació:

Envàs de 35 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda