Fabricante:

NutriSport NutriSport

Gel + Guaraná Sabor Exòtic - Nutrisport - 40 grams

166663

Nou

Aportació immediat d'energia. Cycling Special.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

1,80€

IVA inclòs
4,50 € / 100 g

Més informació

Gel + Guaraná gust Exòtic

Gel energètic amb extracte de Guaraná (Amb cafeïna)

Què és el Gel + Guaraná gust Exòtic?

L'aportació d'energia a base d'hidrats de carboni durant l'exercici pot realitzar-se mitjançant diferents complements. No obstant això cada esportista té unes preferències i preval el consum d'algun per sobre de la resta. Els Gels són un format pràctic per aportar energia durant la pràctica d'exercici físic.

Nutrisport Gel Guaraná és un complement alimentari que proporciona la quantitat adequada d'hidrats de carboni (d'absorció ràpida i lenta) per assegurar una aportació energètica immediat, sense ocasionar pics de sucre en sang, i sostingut per assegurar energia prolongada i evitar la fatiga muscular.

Al costat d'altres ingredients com són l'extracte de guaranà (que augmenta els nivells d'energia, millora el sistema cardiovascular i gràcies al seu contingut en cafeïna posseeix també un efecte estimulant que retarda la fatiga de l'esportista), BCAAs (L-Leucina, L- isoleucina, l-Valina, posseeixen un elevat poder recuperador per la seva abundància en els teixits musculars i proporcionen energia permetent l'estalvi de l'glucogen muscular) i Vitamines (importants en el procés d'obtenció d'energia i amb efecte antioxidants), Nutrisport Gel Guaraná és un complement ideal per prendre durant els entrenaments i competicions pel seu efecte energètic i estimulador gràcies a la seva aportació de cafeïna.

Ingredients:

Xarop de glucosa deshidratat, aigua, fructosa, dextrosa, Aminoàcids ramificats (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina) (0,38%), Aroma, Minerals (Clorur de Sodi, Clorur de potassi), acidulant (àcid cítric ), maltodextrina, conservadors (Sorbat potàssic, benzoat sòdic), cafeïna anhidra, extracte de guaranà (Paullinia cupana, llavor), complex vitamínic (Àcid L-Ascòrbic, acetat de DL-Alfa-Tocoferilo, Nicotinamida, Clorhidrat de piridoxina, riboflavina, clorhidrat de tiamina).

Valor nutricional (100 grams):

valor Energètic

260 kcal
greixos <0,1 g
Hidrats de Carboni 64 g
sucres 12,5 g
proteïnes 0,4 g
sal 0,22 g

Composició (40 grams):

L-Leucina

80 mg

L-Valina

40 mg
L-Isoleucina 40 mg
Sodi 35 mg
potassi 30 mg
Extr. de Guaraná 400 mg

aporta cafeïna

40 mg
vitamina B1 0,27 mg
vitamina B2 0,35 mg
vitamina B3 4,0 mg
vitamina B6 0,35 mg
vitamina C 20 mg
vitamina E 3,0 mg

Com es pren el Gel + Guaraná gust Exòtic?

Prendre un o dos gels durant l'esforç físic com a aportació d'energia.

Presentació:

Gel de 40 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda