Fabricante:

NutriSport NutriSport

Plus Vital CN - Nutrisport - Polivitamínico - 30 càpsules

169164

Nou

Complement dietètic a base d'una barreja equilibrada de vitamines, minerals i oligoelements. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,35€

IVA inclòs
0,25 € / ud

Més informació

Plus Vital CN

Complement dietètic a base d'una barreja equilibrada de vitamines, minerals i oligoelements

Què és el plus Vital CN?

Complement dietètic a base d'una barreja equilibrada de vitamines i minerals. Les vitamines són substàncies orgàniques existents en els aliments i incapaços de ser sintetitzades per l'organisme en quantitat suficient i que es necessiten en molt petites quantitats per a les funcions metabòliques.

Diverses investigacions demostren que un dèficit de vitamines influeix en el rendiment físic i que quan la deficiència és corregida, el rendiment usualment millora. També es demostra que una ingesta insuficient de diferents vitamines afecta adversament funcions psicològiques i relacionades amb el comportament (ex .: ansietat, fatiga, excitabilitat, etc.).

Els elements minerals, tant macrominerals com oligoelements, tenen una importància vital en l'organisme per les seves accions tant funcionals com plàstiques.

Ingredients:

Càpsula de Gelatina, Agent de Càrrega (Fosfat càlcic i Celulosa), Complex vitamínic (Àcid L-Ascòrbic, Nicotinamida, D-Pantotenat càlcic, Acetat de Retinilo, Riboflavina, Piridoxina Clorhidrato, Clorhidrat de Tiamina, Acetat de Dl-Alfa-Tocoferilo, àcid Pteroilmonoglutámico, d-Biotina, filoquinona, Colecalciferol, Cianocobalamina), Gluconato Ferrós, Maltodextrina, Midó de Blat de moro, Agent de Recobriment (Estearat de Magnesi Vegetal), Sulfat de Zinc, Sulfat cúpric, Sulfat de Manganès, Iodur potàssic i Fluorur de sodi .

Composició (Per càpsula):

vitamina A

800 mg

vitamina D

5 mg

vitamina E

12 mg

vitamina K

75 mg

vitamina C

80 mg

vitamina B1

1,1 mg

vitamina B2

1,4 mg

niacina

16 mg

vitamina B6

1,4 mg

vitamina B12

2,5 mg

Àc. pantotènic

6 mg

biotina

50 mg

àcid Fòlic

200 mg

ferro

7 mg

zinc

7,5 mg

fluorur

0,5 mg

Iode

45 mg

coure

500 mg

manganès

0,5 mg

Com es pren el Plus Vital CN?

Prendre un comprimit a el dia en l'esmorzar.

Conservar en un lloc fresc i sec.

No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no han de ser utilitzats com a substituts d'una alimentació variada i equilibrada. És important un estil de vida saludable. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda