Fabricante:

NutriSport NutriSport

Sport Drink Iso Powder Taronja - Nutrisport - 1020 grams

183833

Nou

Sabor taronja. Complement alimentari a base d'hidrats de carboni, minerals i vitamines per a la preparació de beguda isotònica.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

21,00€

IVA inclòs
2,06 € / 100 g

Més informació

Sport Drink Iso Powder Taronja

Beguda energètica i hidratant amb electròlits i vitamines

Què és l'Sport Drink Iso Powder Taronja?

Sabor taronja. Complement alimentari a base d'hidrats de carboni, minerals i vitamines per a la preparació de beguda isotònica.

Una bona hidratació és fonamental perquè qualsevol esportista pugui rendir a l'màxim en els seus entrenaments i competicions. No obstant això, l'aigua eliminada a través de la sudoració va acompanyada de gran quantitat de minerals que tenen un paper essencial en el rendiment esportiu per la seva implicació en els processos energètics de el metabolisme i en els mecanismes de contracció i relaxació muscular. Per aquest motiu les begudes "isotòniques" resulten ser un complement imprescindible durant l'exercici d'elevada o baixa intensitat. Per la seva esplèndida formulació, les begudes isotòniques són adequades tant abans, com durant o després de l'exercici ja que responen a les necessitats de l'organisme en aquests 3 moments tan importants de l'activitat física.

Però no qualsevol beguda és adequada per als esportistes. Cal tenir present la quantitat de vitamines, minerals i sucres que l'esportista necessita per adaptar-se el millor possible a les seves necessitats. L'objectiu és facilitar la reposició de nutrients essencials per al rendiment esportiu i proveir energia i aigua a l'organisme.

Nutrisport ofereix una àmplia varietat de begudes adaptades a la intensitat dels teus entrenaments que et permetran reposar els minerals i les vitamines necessàries per perllongar el rendiment, retardar la fatiga, hidratar adequadament l'organisme i evitar rampes musculars.

Ingredients:

NS CarbComplex (Oligosacàrids, Sacarosa, Fructosa, glucosa) Complex Mineral (Citrat Sòdic, Clorur Sòdic, Fosfat potàssic, Citrat magnèsic, Clorur càlcic, Fosfat càlcic, carbonat magnèsic), Acidulant (Àcid Cítric), Aroma, Complex vitamínic (Àcid L- ascòrbic, Acetat de DL-Alfa-Tocoferilo, Nicotinamida, d-Pantotenat càlcic, Piridoxina Clorhidrato, Riboflavina, Tiamina, Clorhidrat, Cianocobalamina) i Colorant (e-120).

Valor nutricional (100 grams):

calories:

372 kcal

greixos:

0 g

saturats:

0 g

carbohidrats: 93 g

sucres:

72 g

fibra:

0 g

proteïnes:

0 g
sal: 2,6 g

Composició (51 grams):

vitamina C 20 mg
vitamina B1 0,28 mg
vitamina B2 0,35 mg
vitamina B3 4 mg
vitamina B5 1,5 mg
vitamina B6 0,35 mg
vitamina B12 0,63 mg
vitamina E 3 mg
Sodi 536 mg
potassi 158 mg
calci 133 mg
fòsfor 158 mg
magnesi 71 mg

Com es pren el Sport Drink Iso Powder Taronja?

Prendre abans / durant / després de l'exercici físic.

Barrejar 51 grams de pols en un bidó d'aigua.

1 dosi per cada 60-90 minuts d'activitat física.

Presentació:

Envàs de 1020 grams (20 dosi).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda