Preu reduït! Fluid després del Afeitat als Extractes de Baobab i Te Verd - L'Erbolario - Uomo - 120 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Fluid després del Afeitat als Extractes de Baobab i Te Verd - L'Erbolario - Uomo - 120 ml

163522

Nou

Després de l'afaitat la pell s'estressa per la trobada amb la maquineta d'afaitar, és quan la pell agraeix la carícia emolient d'aquest fluid.

Més detalls

22,72€

IVA inclòs

22,95€ IVA inclòs

-1%

18,93 € / 100 ml

Més informació

Fluid després del Afeitat als Extractes de Baobab i Te Verd

Després de l'afaitat la pell s'estressa per la trobada amb la maquineta d'afaitar, és quan la pell agraeix la carícia emolient d'aquest fluid fragant. El perfum verd i sec de la seva fluid, accentua la sensació de frescor i neteja. En cada aplicació un complex seleccionat de substàncies funcionals sе activa per apagar qualsevol sensació de molèstia i sequedat ia més assegurar al cutis de la cara i del coll una agradable sensació de frescor. Poques gotes de producte seran suficients per fer que la vostra pell aparegui més suau, tònica i fresca i preparada per lluitar contra els signes de l'envelliment.

Ingredients: I xtracto fluid de baobab, suavitzant i protector, extracte fluid de les llavors del cafè verd, antioxidant i energitzant, el mentol natural i el complex hidratant refrescant, olis del baobab i Babassù, apreciats per la seva aportede nutrició i elasticitat, i la vitamina e de les llavors de la soja, òptim ingredient anti-edat i antiradicals lliures.

Manera d'utilitzar: Quan s'hagi finalitzat l'afaitat, després de remoure amb aigua fresca cada residu de crema o escuma d'afaitar i haver assecat amb una tovallola la cara, posar una mica de producte sobre els dits i distribuir-lo amb petits cops. El perfum verd i sec del fluid accentuarà per a vosaltres la sensació de frescor i neteja.

Presentació: Envàs de 120 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda