Preu reduït! Gel Netejador Purificant Pell Grasa Bio - Pells joves - Cattier - 200 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Gel Netejador Purificant Pell Grasa Bio - Pells joves - Cattier - 200 ml

162465

Nou

Neteja i suavitza les pells grasses i amb imperfeccions i elimina eficaçment les impureses i l'excés de greix. Proporciona una agradable sensació de frescor i deixa la pell neta i saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,65€

IVA inclòs

9,75€ IVA inclòs

-21%

3,83 € / 100 ml

Més informació

Gel Netejador Purificant Pell Grasa Bio

Amb oli essencial d'arbre de el te

Què és el Gel Netejador Purificant Pell Grasa Bio?

Gel Netejador Purificant Pell Grasa (amb Tea Tree). Pells joves. Cures diaris. Fórmula millorada. Cosmètica Bio.

Neteja i suavitza les pells grasses i amb imperfeccions i elimina eficaçment les impureses i l'excés de greix. Proporciona una agradable sensació de frescor i deixa la pell neta i saludable. Conté extracte d'oli essencial de menta (refrescant, antisèptic i estimulant de la pell), olis essencials de Tea Tree (astringent, antibacterià i antifúngic) i romaní (calma la pell). La glicerina suavitza, flexibilitza i allisa la pell, proporcionant un tacte llis i uniforme.

Principis actius: Extracte d'oli essencial de menta, oli essencial de Tea Tree (Melaleuca Alternifolia), glicerina d'origen vegetal i oli essencial de romaní.

Ingredients:

Aqua, Mentha Piperita Extract *, Ammonium lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Phytic Acid, Parfum, Hydrolyzed Wheat Protein, Aloe Barbadensis Leaf Extract *, Melaleuca Alternifolia Oil *, Mentha Piperita Oil *, Rosmarinus Officinalis Oil *.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica. 99,2% de l'total dels ingredients és d'origen natural. 15,1% de l'total dels ingredients procedeix d'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Gel Netejador Purificant Pell Grasa Bio?

Aplicar sobre la cara prèviament humitejada amb aigua i fer massatges fins a obtenir escuma. Aclarir primer amb abundant aigua tèbia i després amb aigua freda per estimular la pell. Després d'assecar, aplicar la loció Purificant Cattier.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda