Fabricante:

Van Horts Van Horts

Crema Hidratant amb Oli de Xufa - Van Horts - 50 ml

186499

Nou

Elaborada a base d'oli de xufa, conté de forma natural un alt contingut en àcid oleic, vitamina A i E.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

11,98€

IVA inclòs
23,96 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant amb Oli de Xufa

Elaborada a base d'oli de xufa, conté de forma natural un alt contingut en àcid oleic, vitamina A i E, està recomanat per a tot tipus de pell fins i tot les més delicades, el seu ús continuat prevé la deshidratació de la pell, alhora que protegeix del Sol per la seva FPS 8.
A l'posar-te la nostra crema hidratant notaràs ràpidament una grata sensació de frescor a la teva pell, amb una aroma suau i molt agradable, notant que la teva pell queda hidratada ràpidament, per la seva ràpida absorció no deixa residu gras en la teva pell. Prova la nostra crema hidratant i segur que després del seu ús repetiràs.

Ingredients INCI: Aqua, Cetyl alcohol, Steareth-21, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, HomoSalate, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, xufa Root Oil, Drena Sativa Leaf Extract, Isopropyl Myristate, Ananas sativus Fruit Extract, Benzophenone-3, Phenoxyethanol, Vitis Vinifera Fruit Extract, Caprylyl Glycol, carbomer, alcohol Denat, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Passiflora Edulis Fruit Extract, Parfum, Benzyl salicylate Potassium Sorbate, Coumarin, Sodium Bisulfite.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda