Preu reduït! Combination Skin Tònic Facial - Anne Marie Börlind - 150 ml

Combination Skin Tònic Facial - Anne Marie Börlind - 150 ml

179050

Nou

Afina l'estructura de la pell, fixa l'excés de greix i la regula, matea la pell, contraresta la formació d'impureses, enforteix, dispensa hidratació.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

23,52€

IVA inclòs

29,60€ IVA inclòs

-20%

15,68 € / 100 ml

Més informació

Combination Skin Tònic Facial  

Efecte: Actua com un paper assecant. Afina l'estructura de la pell, fixa l'excés de greix i la regula, matea la pell, contraresta la formació d'impureses, enforteix, dispensa hidratació.

Conté: I xtracto d'algues marró, te verd, glucosa vegetal, hamamelis.

És natural, és equilibri - COMBINATION SKIN

Entre la zona T greix i les galtes resseques, la pell necessita restablir el seu equilibri natural. El sistema de la línia Combination Skin aporta a la pell el que necessita: unes cures equilibrats, no excessives, però amb els millors ingredients naturals. Els productes de la línia Combination Skin actuen a les zones greixos cutànies servint-se dels efectes beneficiosos dels compostos de glucosa, extractes d'algues i te verd. Matisen suaument la pell i retornen a la pell la seva hidratació original. La seva ocupació regular propiciarà un quadre dermatològic més llis i fi. Els porus es afinen visiblement.

Ingredients: Aqua [Water], alcohol, Sorbitol, Cyclodextrin, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ascophyllum nodosum Extract, Arginina, Aroma [Fragrance], Linalool, Geraniol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citral, citronel·lol, Eugenol, Limonene, isoeugenol .

Utilització: Aplicar al matí i per la nit sobre la pell neta, s'aboquen unes gotetes sobre un algodoncillo prèviament humitejat amb aigua i s'apliquen lleugers tocs al cutis.

Presentació: Envàs de 150 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda