Preu reduït! Crema per Mans Seques amb Argila Blanca Bio - Cattier - 75 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Crema per Mans Seques amb Argila Blanca Bio - Cattier - 75 ml

166775

Nou

Crema de mans Bio amb argila blanca i olis vegetals orgànics. Per a pells seques i danyades. Presentat en envàs de 75 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,90€

IVA inclòs

9,80€ IVA inclòs

-19%

10,53 € / 100 ml

Més informació

Crema per Mans Seques amb Argila Blanca Bio

Calma, suavitza i protegeix la pell

Què és la Crema per Mans Seques amb Argila Blanca Bio?

Hidrata les capes superiors de l'epidermis, nodreix i repara. Per la seva textura suau i lleugera, no grassa, la crema penetra ràpidament en la pell proporcionant una agradable sensació de benestar. L'argila blanca calma, suavitza i protegeix la pell. La nou de Per, rica en àcids grassos insaturats, hidrata la pell intensament. La combinació dels olis essencials de jojoba, gira-sol, onagra i macadàmia, aporta un delicat perfum i ajuda a combatre l'alteració de el mantell lipídic de les mans.

Ingredients:

Aqua, blavet Flower Water *, Simmondsia Chinensis Seed Oil *, Helianthus Annuus Hybrid Oil *, Macadàmia ternifolia Seed Oil *, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Stearic Acid, Glycerin, Kaolin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Oenothera Biennnis Oil *, Parfum, Bertholletia excelsa Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil *, Citric Acid, Lavandula Angustifolia Oil *, Tocopherol, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool.

* Ingredient procedent d'agricultura ecològica. 14,8% de l'total dels ingredients provenen de l'agricultura ecològica. 99,1% total dels ingredients són d'origen natural.

Com es fa servir la Crema per Mans Seques amb Argila Blanca Bio?

Aplicar una mica de crema al palmell de la mà i estendre amb un lleuger massatge fins a la seva completa absorció. Utilitzar amb la freqüència necessària sobre les mans netes i completament seques. ús extern

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda