Preu reduït! Loció MiBella cara, coll i cos - Equisalud - 100 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Loció MiBella cara, coll i cos - Equisalud - 100 ml

162507

Nou

Mibella loció és una bona ajuda per despertar la bellesa saludable de la pell cada matí.

Més detalls

28,31€

IVA inclòs

31,45€ IVA inclòs

-10%

28,31 € / 100 ml

Més informació

loció MiBella

Loció per cara, coll i cos.

Mibella loció és una bona ajuda per despertar la bellesa saludable de la pell cada matí. Aquesta loció té un alt valor de la revitalització i actua en afinitat amb els factors vitals del medi ambient i amb la natura. És bo per al seu ús abans de la dutxa o abans de rentar-se la cara amb aigua tèbia per a un efecte estimulant. La saba de bedoll, les plantes, els olis essencials i la cera d'abelles actuen regenerant, desintoxicant i entrenant la millor capacitat de la pell com a frontera entre el món exterior i interior. Actuen en definitiva, re-creant l'ordre i la bellesa innata de cada persona.

En combinació amb la crema Mibella ofereix la pell gran ajuda per adaptar-se a les diferents situacions de l'entorn, mantenir el nivell de protecció i regeneració. Es protegeix la pell contra els efectes causats per la contaminació.

Tots els ingredients provenen de l'agricultura ecològica. Preservar de la llum.

Ingredients: Saba de Bedoll, Aigua, alcohol, Infusió de baies Ginebre (1 part), flors de Sauco (2 p), escorça i fulles de Bedoll (3 p), Plata col·loïdal, Or col·loïdal, Vitamina C, Oli essencial de Gerani , Oli essencial de Lavanda, Oli essencial de Encens, Oli essencial de Taronja amarga, Oli essencial de Romaní, Oli essencial de Clau.

Utilització: Agitar bé abans d'utilitzar. Aplicar a la zona desitjada, cara, coll o cos, aconseguint així una regeneració, nutrició i hidratació de la pell.

Presentació: Envàs esprai de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda