Preu reduït! Loció per cos i mans de Vitamina I - Health Aid - 250 ml ******

Fabricante:

Health Aid Health Aid

Loció per cos i mans de Vitamina I - Health Aid - 250 ml

167773

Nou

Loció per cos i mans de Vitamina E presentada en envàs de 250 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,19€

IVA inclòs

12,25€ IVA inclòs

-25%

Més informació

Loció per cos i mans de Vitamina E

Loció de vitamina E, revitalitzant i nutritiva, no grassa i d'absorció completa. Ajuda a mantenir la pell saludable, hidratada, ben nodrida i amb un aspecte radiant i jove. La vitamina E és un poderós antioxidant amb importants propietats antienvelliment; és excel·lent eliminant els radicals lliures, vital protegint les cèl·lules de la pell de la contaminació, llum ultraviolada i d'altres elements que produeixen els nocius radicals lliures.

Ingredients (Nomenclatura INCI): Aqua (aigua), Prunus dulcis (oli d'ametlles dolces), Stearic Acid (emulsionant a partir d'oli de palma), Cetyl Alcohol (emulsionant a partir d'oli de palma), Tocopherols (Vitamina E), Lavandula angustifolia (oli de lavanda), ilang-ilang (oli de ylang-ylang), Sodium Hydroxide (regulador del pH), Phenoxyethanol (conservant antimicrobià), Ethylhexylglycerin (conservant natural), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (agent condicionant), Citric Acid (regulador del pH), Limonene *, Linalolol *, Geraniol *, Benzyl salicylate *, farnesol *, Benzyl benzoate *.
* A partir d'olis essencials naturals

Utilització: Aplicar amb moderació en l'àrea apropiada i massatge suaument fins a la seva completa absorció. Apta per a les mansi el cos; ideal per a línies i taques a la pell, així com per a pell seca.

Precaució: Evitar el contacte amb els ulls. Si això passés, esbandeixi'ls immediatament amb aigua temperada.

Observacions: Producte de cosmètica natural, sense parabens, sense sulfats (SLES / SLS), sense propilenglicol, sense polietilenglicol (PEGS), sense trietanolamina (TEA), sense colorants o fragàncies artificials. Apta per a vegetarians. No basada en productes animals. No testada en animals. Respectuosa amb el medi ambient. Amb un pH equilibrat. Apta per a tot tipus de pells.

Presentació: Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda