Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Body Lind Desodorant Roll-on - Anne Marie Börlind - 50 ml

Body Lind Desodorant Roll-on - Anne Marie Börlind - 50 ml

163246

Nou

Ofereix una protecció duradora. Especialment suau, ideal també després de la depilació, té cura la sensible zona de les aixelles i evita de forma segura l'olor corporal.

Més detalls

12,17€

IVA inclòs

13,50€ IVA inclòs

-9%

24,34 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Body Lind Desodorant Roll-on

Efecte: Ofereix una protecció duradora. I specialmente suau, ideal també després de la depilació, té cura la sensible zona de les aixelles i evita de forma segura l'olor corporal.

Conté: Sense sals d'alumini.

És natural, bellesa per a tot el cos - BODY LIND

Com més sanes estiguin les funcions de la pell, més llisa serà. Amb els productes de Body Lind oferim higiene i cures corporals en nom d'una major finor i bellesa. Aporten unes cures intensives mitjançant ingredients regeneradors naturals, com els valuosos olis botànics, àloe vera i equinàcia. El cos rep una suau i sedosa hidratació equilibrada, el teixit conjuntiu adquireix una nova vitalitat. Totes les funcions de la pell milloren vigorosament. Descobreixi aquesta sensació de frescor i equilibri.

Ingredients: Aqua [Water], alcohol, Triethyl Citrate, Glycerin, Bentonite, Prunus Amygdalus Dulcis Oil [Sweet Almond], Zinc Ricinoleate, Pca Glyceryl Oleate, Olus Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Benzyl Alcohol, Aroma[Fragrance], Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Linalool, Citric Acid, Ficus Carica Fruit Extract [Fig], citronel·lol, Benzyl salicylate, Limonene, ascorbyl palmitate, Lecithin, Eugenol, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium benzoate, Potassium Sorbate.

Preserved with Benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Forma d'ús: Aplicar uniformement a les aixelles. Deixar assecar abans de vestir-se. Indicat per a tot tipus de pells, sense sals d'alumini.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda