Preu reduït! Desodorant de Rosa - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Desodorant de Rosa - Weleda - 100 ml

166275

Nou

Neutralitza l'olor corporal. Sense sals d'alumini. Amb nota floral femení.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,96€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-12%

13,96 € / 100 ml

Més informació

Desodorant de Rosa

Neutralitza l'olor corporal. Sense sals d'alumini. Amb nota floral femení.

La reina de les flors és la perfecta rePresentació de l'harmonia i bellesa.

Amb la seva nota floral harmonitzant, aquest desodorant és un cant a la feminitat. Gràcies a la seva selectiva fórmula a base d'olis essencials de rosa damascena bio, aporta una protecció eficaç contra les olors corporals desagradables, a més de mimar els sentits amb la seva fragància natural.

Neutralitza i prevé les olors proporcionant fins 24h de protecció, i manté les funcions naturals de la pell. Unisex i perfecte durant l'embaràs, la lactància i l'esport, a deixar respirar a la pell lliurement sense obstruir els porus. Alta tolerància dermatològicament testada. Sense conservants, colorants, perfums sintètics, ni substàncies d'origen petroquímic. Apte per vegans.

Ingredients: Alcohol, Water, Fragrance, Rosa Damascena Extract, Rosa moschata Leaf Extract, Glycerin, Ammonium Glycyrrhizate, Limonene, Linalool, citronel·lol, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Geraniol, Citral, Eugenol, farnesol.

Aplicació: Vaporitzar sobre les aixelles, amb la pell neta i seca. Evitar la seva aplicació després de la depilació. No vaporitzar en direcció als ulls o les mucoses.

Presentació: Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda