Fabricante:

Lotus Blanc Lotus Blanc

Aigua de Roca - Rock Water - Lotus Blanc - 30 ml

163944

Nou

Aporta flexibilitat mental i comprensió. Per experimentar una disciplina equilibrada.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

13,25€

IVA inclòs
44,17 € / 100 ml

Més informació

Aigua de Roca - Rock Water

Aporta flexibilitat mental i comprensió. Per experimentar una disciplina equilibrada. S'adreça a les persones molt estrictes, amb caràcters rígids i rigorosos. Són molt autoexigents i es priven. Molt perfeccionistes, sovint amb estricta moral. Solen tenir un temperament idealista i obsessiu. Solen ser molt autoexigents.

Què són les essències florals?

Cada elixir posseeix una qualitat particular corresponent a les emocions i estats d'ànim a harmonitzar de les persones, animals i plantes. Equilibren el cos físic, energètic i les emocions.

Com s'elaboren?

En Lotus Blanc elaborem i distribuïm Elixirs Florals des de 1995 seguint el mètode tradicional del Dr. Bach, amb calma, a mà i en el nostre ric entorn, sempre que ens és possible, ja que algunes espècies no corresponen a la nostra flora. Seleccionem i recol·lectem les flors en el moment precís, les macerem amb tota la força del sol i usant aigua dinamitzada. Les nostres matèries primeres són naturals. Així obtenim uns elixirs de gran qualitat i d'alta vibració.

Forma d'ús: Administrar via oral 4 gotes sota la llengua 4 vegades al dia, o en dilució en una mica d'aigua. També poden aplicar-se tòpicament sobre la pell o al bany, o en vaporitzacions en l'aire.

Ingredients: Solució hidroalcohòlica (18% V / V) composta d'aigua de font, infusió / maceració de flors i brandi natural.

Presentació: Envasat en pot-degotador ambre de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda