Preu reduït! Sabó de Neem i Cúrcuma - Himalaya Herbals - 75 grams

Sabó de Neem i Cúrcuma - Himalaya Herbals - 75 grams

179609

Nou

El Sabó de Neem i Cúrcuma d'Himàlaia Herbals de 75 grams combina la tradició i la cura natural, oferint una neteja profunda i protecció, per a una pell saludable i lluminosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,00€

IVA inclòs

1,20€ IVA inclòs

-17%

1,33 € / 100 g

Més informació

Sabó de Neem i Cúrcuma Himalaya Herbals

Neteja ancestral per a una pell protegida i radiant.

Què és Sabó de Neem i Cúrcuma Himalaya Herbals?

El Sabó de Neem i la Cúrcuma d'Himàlaia Herbals és una fusió autèntica de la tradició i la innovació. Amb 75 grams de cura intensa, aquest producte compta amb una fórmula d'origen vegetal, garantint una experiència genuïnament natural .

El neem , amb les seves propietats antibacterianes , s'uneix a la cúrcuma , coneguda per les seves qualitats antiinflamatòries , per oferir una cura especialitzada. Aquests ingredients mil·lenaris es combinen per proporcionar una neteja suau, alhora que mantenen la pell protegida contra les impureses diàries .

El resultat és una pell que no només llueix neta, sinó que resplendeix amb salut. Si busqueu una cura diària que protegeixi, nodreix i revitalitzi la seva pell , el Sabó de Neem i Cúrcuma d'Himàlaia Herbals és l'elecció perfecta.

Ingredients:

Sodium Palmate Sodium, Palm Kernelate, Aigua, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, CI 77288, Tetrasodium EDTA, Melia Azadirachta Seed Oil, Pentaerythityl Tetra-di-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium, Etidronate, Etidronate Turmeric), Rhizome Oil, Limonene, Citral, Geranicil, Linalool Coumain.

Com es fa servir Sabó de Neem i Cúrcuma Himalaya Herbals?

Humiteja el sabó amb aigua i frega'l entre les mans fins a obtenir una escuma suau. Aplica l'escuma a la pell humida, fa un massatge suau i després esbandeix amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 75 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda