Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Xampú Volum cabell fi - Anne Marie Börlind - 200 ml

Xampú Volum cabell fi - Anne Marie Börlind - 200 ml

157967

Nou

Rentat per a cabell fi que li confereix volum, millora la seva elasticitat, li proporciona una brillantor seductor i cos.

Més detalls

10,97€

IVA inclòs

13,50€ IVA inclòs

-18%

5,49 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xampú Volum cabell fi

Rentat per a cabell fi que li confereix volum, millora la seva elasticitat, li proporciona una brillantor seductor i cos.

Nature Care Complex combina l'efecte reafirmant del xarop d'auró amb les propietats d'enfortiment del Aquarich ©. Aquarich © és una combinació de civada i lecitina que millora l'estructura del cabell i la seva brillantor. A més, l'àloe vera proporciona vitamines, minerals i aminoàcids.

Lliure de sulfats, silicones i PEG.

Seide Natural Hair Care té cura del cabell amb el que a tal fi ens reserva la natura. Formulacions innovadores amb extraordinaris principis actius naturals que milloren l'estructura del cabell, confereixen una lluentor sedosa i faciliten el pentinat. Seide Natural Hair Care no només és excel·lent per als cabells i el cuir cabellut sinó que també té cura del medi ambient en prescindir de sulfats, silicones i els PEG.

Ingredients: Aqua [Water], lauryl glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium lauryl Sulfoacetate, Coco-glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Inulin, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoyl Glutamate,Caprylyl / Capryl glucoside, Aroma [Fragrance], Sodium Pca, Limonene, Pca Glyceryl Oleate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Acer Saccharum Extract [Sugar Maple], Hydrolyzed Wheat Protein, Betaine, Lecithin, Arginina, Lysolecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, civada strigosa Seed Extract, Tilia tomentosa Bud Extract, Sodium benzoate, ascorbyl palmitate, Tocopheryl Acetate. Preserved with potassium sorbate, sodium benzoate.

Utilització: Aplicar sobre el cabell humit, massatge i aclarir abundantment.

Presentació: Envàs de 200 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda