Artemisa Planta Seca Tallada

Nou

L'artemisa (Artemisa bulgaris) és una planta medicinal amb una multitud de beneficis molt coneguts popularment per ser digestius i ajudar a regular la menstruació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,85€

IVA inclòs
2,85 € / 100 g

Més informació

Artemisa a granel

L'artemisa és una planta medicinal amb una multitud de beneficis que es coneixen popularment des de temps remots. També es coneix com donzell dolç o donzell xinès, ja que és originària del continent asiàtic.

Artemisa, una planta medicinal amb propietats beneficioses

Té unes propietats que fan d´aquesta planta medicinal un complement ideal per a la nostra dieta gràcies als beneficis que aporta a la nostra salut.

És una herba que pot créixer en diversos entorns i que arriba fins a tres metres d'alçada, encara que la seva mida estàndard és d'un metre i mig. Les seves fulles fan aproximadament tres centímetres i posseeix unes flors grogues molt cridaneres.

Es pot consumir durant tot l´any, ja que es tracta d´una planta anual. Floreix al final de l'estiu.

Característiques de l'Artemisa

L'artemisa (Artemisa bulgaris) és una planta tubuliflora, considerada com una mena de donzell, no només morfològicament sinó també per les seves propietats medicinals. Té una capa gruixuda i una tija rotllo, angulosa, amb estries, amb o sense pèl i més aviat de color vermell. Les fulles són verd fosques a la cara superior i blanquinoses al revers.

La planta medicinal es cria a les bardisses i ribassos de la meitat septentrional del país, sobretot a les valls pirinenques. Li agrada créixer entre la runa i com a mala herba a les superfícies sembrades de gespa. Està considerada com una de les plantes medicinals més antigues del món.

Utilització:

Podeu preparar la planta medicinal d'artemisa en infusió.

És molt senzill, només heu de bullir una tassa gran d'aigua i quan estigui a punt d'ebullició, apagueu. Tot seguit se li afegeix una cullerada de la planta seca i tallada. Deixeu-ho reposar durant 15 minuts. Colar i prendre.

Es recomana no prendre més de tres infusions al dia. Davant de qualsevol dubte, consulteu un professional de la salut.

Comprar Artemisa Planta

Pots comprar artemisa planta de qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem artemisa (Artemisa bulgaris) en càpsules, extracte líquid, oli essencial, infusió i productes cosmètics.

Presentació:

En aquesta ocasió la presentem en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda