Lavanda Flors

Nou

Flors de lavanda (Lavandula angustifolia Miller) a granel de molt alta qualitat i amb un gran poder aromàtic per preparar infusions o remeis casolans i beneficiar-te de les seves propietats relaxants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,80€

IVA inclòs

Més informació

Lavanda a granel

La Lavanda és una planta del gènere de plantes Lavandula de la família Lamiaceae procedent de la regió del Mediterrani que s'usa com a planta ornamental pel seu color i aroma i com a planta medicinal.

Característiques de la Lavanda

La Lavanda és una planta perenne, llenyosa, que cada any renova els fills herbacis que poden arribar a fer 40 centímetres d'alçada. Les fulles, allargades i fines, es distribueixen oposades sobre la tija.

Les flors de color blau que es disposen a l'extremitat de la tija són molt aromàtiques i proporcionen una olor característica.

El seu cultiu és força fàcil i es pot realitzar tant per mitjà de llavors com d'esqueixos, sent aquests últims els més recomanats, doncs així ens assegurem que la nova planta tingui exactament la mateixa olor que la planta original.

Com a planta medicinal, és molt habitual trobar l'espígol en forma d'oli essencial per tractar diferents dolors per les seves grans propietats.

També s'utilitza per prendre en infusió, com a perfumador natural per a armaris, que a més és un excel·lent antiarnes o com a relaxant natural amb encens.

Beneficis de la Lavanda

Les flors de Lavanda destaquen per tenir diferents propietats beneficioses per a la salut, principalment com a relaxants.

Les propietats són molt eficaces per reduir estats d'ansietat, provocar efectes calmants i agafar el son.

Té una gran capacitat per facilitar les digestions pesades.

Els seus components tenen efectes antiinflamatoris, antisèptics i astringents, per la qual cosa ajuda a reduir dolors reumàtics, lumbars i musculars a tractar afeccions relacionades amb la pell com ara picades, irritacions o petites ferides.

A més, gràcies a les propietats calmants, també ajuda amb el tractament de la hipertensió o millorar el funcionament del sistema nerviós.

Per aquestes raons, la Lavanda és una planta de diferents usos amb moltes propietats diferents i beneficioses per a la salut.

Utilització:

Es pot prendre en infusió afegint-hi uns 1 cullerada per tassa i deixant reposar uns 15 minuts.

Es poden preparar tintures o olis per fer servir externament.

També es pot utilitzar de manera ornamental i aprofitar-ne el poder aromàtic.

Comprar Lavanda a Flors

Pots comprar Lavanda a Flores d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online.

També la pots trobar en olis essencials, com a ingredient en productes de cosmètica, en productes aromàtics com espelmes o encens i diferents productes de la llar com coixinets terapèutics o saquets perfumats per a armaris.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda