Fabricante:

NutriSport NutriSport

Triglicèrids Cadena Mitja (MCT) - Nutrisport - 1L

159538

Nou

Els triglicèrids de Cadena Mitja (MCT) constitueixen una font única de calories.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

23,50€

IVA inclòs
23,50 € / L

Més informació

Triglicèrids Cadena Mitja (MCT) de Nutrisport

Els triglicèrids de Cadena Mitja (MCT) constitueixen una font única de calories caracterizadda per una oxidació ràpida i completa i exempta de dipòsits grassos. Els que proporcionen a l'individu una "ràfega" de calories disponibles a l'instant.

En aquest producte als MCT se li afegeixen Àcids Grassos Essencials (AGE), que s'anomenen Essencials perquè l'organisme humà no els pot sintetitzar i, per tant, cal que els ingereixi amb la dieta, ja que es necessiten per al creixement, manteniment i funcionament de nombrosos processos fisiològics. S'afegeixen AGE per evitar que puguin aparèixer mancances, ja que si s'ingereixen únicament MCT com a aportació lipídic apareixerien transtorns en l'organisme, precisament per la seva essencialitat.

Els triglicèrids de Cadena Mitja (MCT) són greixos o lípids, l'avantatge radica en la seva rapidesa de metabolització. S'obtenen per fraccionament de l'oli de coco i la longitud de la cadena dels àcids grassos està entre 6 i 12 àtoms de carboni.

És una aportació calòrica que en rapidesa de metabolitzaciós'assembla als hidrats de carboni, és a dir és energia immediata, però amb l'avantatge que aporta el doble de calories, amb la qual cosa l'organisme pot cremar intensament calories sense que s'esgotin les seves reserves de glucogen i per tant, apareguin abans el cansament i la fatiga. A més tenen la gran avantatge que no s'acumulen com a greix corporal. Els MCT proporcionen una "ràfega" de calories disponibles a l'instant.

Indicacions: Com a font immediata d'energia lipídica.
Dosi: 1 o 2 cullerades soperes diàries.
Es pot afegir a les amanides, arròs, pollastre, etc., però sempre en cru; no es pot fregir.

Ingredients: Triglicèrids de cadena mitjana 100%.
Presentació: Envàs de 1 litre.
Aportació calòric: 1 g = 8,5 kcal. = 36 kj

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda