Preu reduït! Dentifrici Purificant Alè Fresc - Corpore Sa - 75 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Dentifrici Purificant Alè Fresc - Corpore Sano - 75 ml

187612

Nou

Enforteix les dents i refresca l'alè, sense abrasius agressius ni irritants químics.

Més detalls

5,90€

IVA inclòs

6,88€ IVA inclòs

-14%

7,87 € / 100 ml

Més informació

Dentifrici Purificant Alè Fresc

Enforteix les dents i refresca l'alè, sense abrasius agressius ni irritants químics. El dentifrici Sigui Fresh® conté algues verdeazuladas (Aphanizomenon Flos-Aquae), riques en calci, proteïnes, i antioxidants, per enfortir de forma natural les dents i genives, i potents extractes de Menta i Julivert per mantenir un alè fresc i pur. La barreja exclusiva de blanquejadors naturals inclou Pols de Bambú, Carbonat de Calci i Sílice per ajudar a prevenir la formació de tosca i il·luminar el somriure. No conté SLSs, conservants, colorants artificials, edulcorants artificials, sacarina, propilenglicol ni gluten.

Ingredients INCI: Aqua (Water); Glvcerin; sorbitol; Calcium Carbonate: Hydrated sílica; xylitol; Silica; Titanium Dioxide: Aroma (Flavour); Sodium Myristovl Sarcosinate; Sodium Methyl Cocoyl Taurate; Xanthan Gum; Zinc PCA; Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract *; Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract *; Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract *; Melaleuca alternifolia (TeaTree) Leaf Oil; Thymus Vulgaris (Thyme) Oil *; Ammonium Glycyrrhizate; Limonene. * Derivat de l'agricultura ecològica.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda