Fabricante:

NutriSport NutriSport

L-Carnitina 1500 Sabor Maduixa - NutriSport - 20 vials

216216

Nou

Abans de l'entrenament és suficient per augmentar la disponibilitat dels greixos com a font energètica. Sabor Maduixa. Presentat en envàs de 20 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

40,00€

IVA inclòs
2,00 € / ud

Més informació

L-Carnitina 1500 Sabor Maduixa

Complement alimentari a base de L-Carnitina per abans de l'entrenament.

Què és la L-Carnitina 1500 Sabor Maduixa?

L-Carnitina 1500 és un complement alimentari que ha estat formulat a base de L-Carnitina. Constitueix un complement alimentari indicat per incloure al costat d'una dieta de control de pes.

La carnitina és un dels productes que més ha demostrat la seva efectivitat per lluitar contra els dipòsits de greix acumulats en l'organisme. Són nombrosos els estudis que han provat el seu efecte lipotrópic afavorint la crema de greixos que el nostre cos emmagatzema contra la nostra voluntat.

Els estudis fins al moment realitzats aconsellen una ingesta de L-Carnitina d'entre 1000 i 1500 mg de principi actiu (L-Carnitina) abans de l'entrenament per obtenir els seus beneficis.

Cada vegada més esportistes prenen carnitina en forma de suplement. Per cobrir aquesta necessitat, Nutrisport ha desenvolupat L-Carnitina 1500.

L'activitat de la L-Carnitina consisteix a transportar els àcids grassos a l'interior del mitocondri, on aquests són usats com a combustible per obtenir energia. Òbviament, caldrà crear una demanda energètica en l'organisme mitjançant la pràctica d'exercici.

D'aquesta manera, aconseguirem que el nostre metabolisme incrementi el% d'energia obtinguda a partir dels greixos emmagatzemades. Cal tenir en compte que durant l'activitat física el cos humà empra diferents fonts energètiques i els greixos es veuran sempre menys afavorides ja que constitueixen la reserva energètica de l'organisme. Això vol dir que sense un ajut com L-Carnitina 1500, el cos té preferència per cremar altres fonts d'energia.

Un vial de L-Carnitina 1500 abans de l'entrenament és suficient per augmentar la disponibilitat dels greixos com a font energètica, aconseguint un major rendiment (ja que ens permet estalviar glucogen muscular) i afavorint la definició muscular (gràcies a la crema de greixos).

Ingredients:

Aigua, L-Carnitina (5,0%), Acidulant (Àcid Cítric), aromes, Conservadors (Sorbat potàssic i Benzoato Sòdic), Edulcorant (Acesulfame de potassi).

Composició (1 vial):

L-Carnitina 1500 mg

Com es pren la L-Carnitina 1500 Sabor Maduixa?

Es recomana prendre un vial de L-Carnitina 1500 15 minuts abans de l'entrenament.

Presentació:

Envàs de 20 vials de 25 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda