Preu reduït! Llum de Sal connexió USB Llum Taronja - 600 grams

Llum de Sal connexió USB Llum Multicolor- Taronja 600 grams

207263

Nou

Llum de sal amb connexió USB de 600 grams de pes.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

7,90€

IVA inclòs

11,97€ IVA inclòs

-34%

Més informació

Llum de Sal USB

Els llums de sal són ionitzadors naturals que omplen la casa, oficina o comerç d'una calidesa molt confortable i agradable. La nostra salut física i mental està influenciada entre altres coses per la correcta ionització del nostre entorn. Els llums de sal són ionitzadors naturals que aporten calidesa i claredat als espais.

La sal amb la qual estan fabricades aquests llums conté gairebé tots els oligoelements (en particular destaca el seu alt contingut en iode) dels quals depèn el bon funcionament de l'organisme. El iode enriqueix l'ambient amb ions negatius, equilibrant així l'excés d'ions positius perjudicials per a la salut. Els llums de sal són ionitzadors naturals que absorbeixen l'excés d'ones electromagnètiques emeses per ràdios, TV, Ordinadors ....

Malgrat no ser un "instrument mèdic", aquestes llums, mitjançant l'emissió d'ions negatius propicien millores en pacients asmàtics, sinusitis, migranyes, mals de cap, al·lèrgies i febre.

Per la bellesa natural de les seves formes es poden utilitzar per embellir qualsevol lloc i en especial es col·loquen en espais amb excés d'ones electromagnètiques generades per aparells elèctrics o en presència de formigó.

En dormitori, saló i oficines a través de la seva llum i color afavoreixen la creativitat, claredat mental i augmenten la concentració, enriquint la vida interior.

En Feng Shui s'ubiquen en zones claus del bagua, com és l'àrea de fama o prosperitat reforçant l'element foc.

Presentació: Llum de Sal USB de 600 grams

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda