Preu reduït! Bàlsam Desenredador per a Animals - L'Erbolario - 150 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Bàlsam Desenredador per a Animals - L'Erbolario - 150 ml

158414

Nou

Amb extractes de Civada, Liquen d'Islàndia i Salvia. No necessita aclarit. Per a tots els tipus de pèl.

Més detalls

16,12€

IVA inclòs

17,67€ IVA inclòs

-8%

10,75 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Desenredador per a Animals

Amb extractes de Civada, Liquen d'Islàndia i Salvia.

No necessita aclarit. Per a tots els tipus de pèl.

El Bàlsam Desenredador sense aclarit per a Animals de L'Erbolario, amb el seu lleuger perfum talcado, garanteix la màxima peinabilidad, deixant el pèl suau i l'epidermis fresca i hidratada. Un gest de protecció i cura que farà el moment del raspallat l'ocasió perfecta en la qual es podrà canviar l'afecte incondicional que l'animal de casa mostra cap a nosaltres.

El Bàlsam Desenredador sense aclarit apte per a tot tipus de mantell, des del llis al arrissat. Gràcies a l'extracte de Civada i Aloe, la pell de l'animal, quedarà suau i hidratada, mentre que el Xilitol de Blat de moro, l'extracte de Salvia i el de Liquen d'Islàndia, amb les seves propietats dermopurificantes, ajudaran a desenvolupar una eficaç acció desodorant i suavitzant . Finalment el Pantenol, aportarà una millor peinabilidad, deixant el pèl brillant, agradablement perfumat i suau al tacte. No conté :, Parabens, Silicones, derivats del PEG, Olis Minerals, OGM.

Utilització: Vaporitzar el Bàlsam sobre la superfície del mantell (sec o mullat) de l'animal a una distància d'aproximadament 20 cm i raspallar delicadament els cabells per distribuir de la millor manera l'producte. Per afavorir la peinabilidad, atès que no necessita aclarit, el producte es pot aplicar també durant l'assecat amb l'assecador o entre un rentats. No vaporitzar directament als ulls, nas i en les orelles de l'animal.

El Bàlsam per a Animals és produït en condicions higièniques òptimes. Els seus components, rigorosament seleccionats, són sotmesos a controls microbiològics fisicoquímics extremament rigorosos.

Control del contingut en 7 metalls pesants * per reduir els riscos d'al·lèrgia i protegir d'aquesta manera les pells més sensibles. * (Níquel, Plom, Arsènic, Cadmi, Mercuri, Antimoni i Crom)).

Presentació: Envàs spary no gas de 150 ml en PE d'origen vegetal (Canya de Sucre) i recyclable al 100%.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda