Fabricante:

NutriSport NutriSport

Artrinutril Sport Joint - Articulacions - Nutrisport - 160 comprimits

189019

Nou

Nutrisport ha formulat Artrinutril Sport Joint amb tots aquells ingredients que contribueixen a millorar la saludeu d'articulacions i teixit connectiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

33,00€

IVA inclòs
0,21 € / ud

Més informació

Artrinutril Sport Joint

A base de Col·lagen hidrolitzat, Glucosamina i Condroitin sulfat

Què és el Artrinutril Sport Joint?

L'activitat física és un dels principals motius de desgast en articulacions, tendons i lligaments que després, al seu torn, són responsables de nombroses patologies molt típiques en esportistes. Davant la necessitat complementar una pauta alimentària saludable per reduir aquest desgast i evitar possibles lesions Artrinutril Sport Joint és un complement alimentari que ha estat formulat amb aquells ingredients que contribueixen a mantenir la salut de les articulacions i teixit connectiu. Entre els seus ingredients i els seus beneficis trobem:

  • Magnesi: contribueix a la síntesi proteica normal i a el manteniment dels ossos en condicions normals.
  • Vitamina C: vitamina amb important paper antioxidant, contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos i cartílags.
  • Zinc: contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu i a el manteniment dels ossos en condicions normals.
  • Manganès: contribueix a el manteniment dels ossos en condicions normals, a la formació normal de el teixit connectiu (teixits cartilaginós, ossi, tendons ...) i a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu.

Ingredients:

Glucosamina clorhidrat (22%), col·lagen hidrolitzat (20%), carbonat de magnesi, condroïtina sulfat de sodi (15%), arrel de harpagòfit (Harpagophytum procumbens) (10%), òxid de magnesi, metil-sulfonil-metà (MSM ) (5%), àcid L-ascòrbic, antiaglomerants (carboximetilcel·lulosa sòdica, diòxid de silici, i estearat de magnesi), sulfat de zinc, hialuronat de sodi, sulfat de manganès. Recobriment: alcohol polivinílic, colorant (E-171), polietilenglicol i antiaglomerant (talc).

Valor nutricional (100 grams):

glucosamina900 mg
col·lagen800 mg
condroitín600 mg
Extracte de harpagòfit400 mg
MSM200 mg
àcid hialurònic20 mg
magnesi300 mg
vitamina C80 mg
zinc10 mg
manganès0,4 mg

Com es pren el Artrinutril Sport Joint?

Prendre 4 comprimits a el dia durant 3 mesos, descansar 2 i repetir.

Presentació:

Envàs de 160 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda