Preu reduït! Oli corporal Espino Groc - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Oli corporal Espino Groc - Weleda - 100 ml

173029

Nou

És un tractament intensiu que revitalitza, protegeix i profundament hidrata tota mena de pell. Ideal per contrarestar l'envelliment prematur.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,80€

IVA inclòs

22,95€ IVA inclòs

-9%

20,80 € / 100 ml

Més informació

Oli corporal Espino Groc Weleda

Revitalitza, protegeix i dóna una brillantor saludable a la pell.

Què és l'Oli corporal Espino Groc Weleda?

L'Oli corporal Espino Groc de Weleda és un tractament intensiu que revitalitza i protegeix la pell, perfecte per a tot tipus de pells, fins i tot les més seques o danyades .

Formulat amb oli de sèsam i oli d'arç groc, aquest producte suavitza i hidrata profundament les capes superiors de la pell, proporcionant-li una aparença saludable i radiant . L'arç groc és conegut per la seva rica composició en antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures, responsables de l'envelliment prematur de la pell.

A més, aquest oli corporal ofereix una protecció intensiva contra les condicions externes adverses, com ara l'exposició al sol o els tractaments de radioteràpia. Amb la seva fresca i revitalitzant aroma a mandarina i taronja, aquest producte és un veritable delit per als sentits.

Ingredients (INCI):

Sesamum indicum (sessam) seed oil, hippophae rhamnoides oil, fragrance (parfum)*, limonene*, linalool*, citronellol*, benzyl benzoate*, benzyl salicylate*, geraniol*, citral*, farnesol*.

* D'olis essencials naturals.

Composició:

Oli de sèsam, oli d'arç groc, olis essencials naturals (principalment de taronja i mandarina).

Com es fa servir l'Oli corporal Espino Groc Weleda?

Apliqueu una petita quantitat d'oli sobre la pell lleugerament humida després de la dutxa o el bany. Fer massatges suaument fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda