Preu reduït! Oli anticel·lulític de Bedoll - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Oli anticel·lulític de Bedoll - Weleda - 100 ml

170166

Nou

Fragància cítrica. Millora visiblement l'estat i l'aparença de l'anomenada pell de taronja

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,83€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-8%

22,83 € / 100 ml

Més informació

Oli Anticel·lulític de Bedoll

Reafirma el teixit i allisa la pell

Producte natural d'acció anticel·lulítica, a partir d'olis vegetals naturals de conegut efecte drenant. La seva avançada fórmula innovadora activa el metabolisme de la pell i facilita la circulació de líquids. El seu ús constant mitjançant un lleuger massatge preveu l'aparició de cel·lulitis en cas de predisposició a desenvolupar-la. Si s'ha manifestat, ajuda a millorar visiblement l'estat i l'aparença de l'anomenada “pell de taronja”.

Consells d'ús:

1. Fer massatges a la pell seca durant 5 minuts, per exemple amb el raspall massatge Weleda o un guant de crinera, així s'activa el fluid limfàtic. Procureu efectuar el massatge sempre amb una pressió moderada i en direcció cap al cor.

2. Aplicar l'oli anticel·lulític de bedoll mitjançant un massatge amb moviments circulars fins a la seva total absorció.

Les primeres 4 setmanes es recomana repetir el tractament 2 vegades al dia. Per mantenir els resultats a llarg termini es recomana seguir amb laplicació diàriament.

Composició: oli d'os d'albercoc, oli de jojoba, oli de germen de blat, olis essencials naturals, extracte oliós (oli d'albercoc) de fulles de bedoll, de rusco i de romaní.

Ingredients (INCI): Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Frangance (Parfum)*, Betula Alba Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarin Leaf extract, Limonene*, Linalool, Geraniol*, Citral*.

*from natural essential Oils.

Presentació : Envàs de 100 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda