No hi ha productes
Ho compro
171178
Nou
Fideus de farina de blat.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El principal component de l'udon són els hidrats de carboni. Els carbohidrats es transformen en glucosa i glucogen en el cos. El glucogen és una font d'energia física i mental. En comparació amb altres aliments, el udon es digereix molt ràpidament i es converteix ràpidament en una font d'energia per al nostre cos i ment, per la qual cosa es recomana consumir-lo en èpoques en què sigui necessari concentrar-se i fer esforç mental.
Farina de blat i sal.
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 344 kcal |
proteïnes | 13,5 g |
greixos | 2,1 g |
saturats | 0,4 g |
Hidrats de carboni | 70,2 g |
sucres | 1,1 g |
Sodi | 0,75 g |
Bullir un tros d'alga Kombu durant 20 minuts. Després afegir una mica de Tamari-Shoyu, ceba, alga Nori i Daikon, tallats a trossets petits, i una punta de gingebre en pols. Bullir aquest brou encara uns cinc minuts. A part es tiren els fideus a l'aigua bullint.
El Udon s'ha de conèixer uns cinc minuts, procurant no coure'ls en excés. Escorreguts i ruixar-los amb aigua freda. Finalment abocar en el brou preparat anteriorment i servir-los molt calents. Es pot afegir un ou cru, ja servits.
Envàs de 250 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació