Preu reduït! HTA - Oli macerat d'arç blanc i fulla d'olivera - Plantis - 90 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

HTA - Oli macerat d'arç blanc i fulla d'olivera - Plantis - 90 càpsules

172811

Nou

Control natural de la tensió arterial i del colesterol. Envàs amb 90 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,89€

IVA inclòs

13,20€ IVA inclòs

-17%

0,12 € / ud

Més informació

HTA

Control natural de la tensió arterial i del colesterol.

Què és HTA?

HTA és una combinació d'all, arç blanc i olivera, plantes que tradicionalment s'han fet servir per combatre els problemes de tensió, colesterol i lleus desarreglos cardíacs.

L'all posseeix nombrosos principis actius, però dentre ells és l'aliína qui li confereix propietats antimicrobianes i antifúngiques i la seva capacitat per reduir el contingut lipídic de la sang (colesterol i triglicèrids). L'aliina a més exerceix una acció anticoagulant i vasodilatadora.

Dels fruits madurs de l'arç blanc obtenim l'oli que posteriorment es macera. L'acció de l'arç blanc sobre l'aparell circulatori es deu a l'efecte sinèrgic dels principis actius, principalment dels rocianidols (procianidina).

Els efectes cardiotròpics i vasodilatadors simultanis de l'arç blanc han estat confirmats clínicament en estudis controlats doble cec.

L'oli d'oliva verge té un alt contingut en àcid oleic que regula el nivell de colesterol fent que augmenti el HDL, colesterol “bo i reduint el LDL “colesterol dolent”.

L'oli d'oliva exerceix un paper protector i redueix el risc de trombosi arterial i d'infart, també ajuda a prevenir l'arteriosclerosi i les seves conseqüències.

Ingredients:

Oli macerat d'arç blanc, macerat de fulla d'olivera en oli d'oliva 1a pressió en fred, gelatina comestible, oli macerat d'all, estabilitzador (glicerina).

Com es pren l'HTA?

Es recomana prendre 1 càpsula 3 cops al dia. L'acció de HTA no és ràpida, per tant, es necessiten diversos mesos de la seva ingesta per veure els efectes positius.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda