Preu reduït! Centella Asiàtica Extracte - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Centella Asiàtica Extracte - Integralia - 60 càpsules

168687

Nou

Centella Asiàtica Extracte Integralia, 600 mg amb 3% asiàticòsids, millora la circulació i la salut de la pell, ideal per a venes i cicatrius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,40€

IVA inclòs

10,50€ IVA inclòs

-20%

0,14 € / ud

Més informació

Centella Asiàtica Extracte Integralia

Revitalitza la teva Salut Vascular i Cutània amb Centella Asiàtica Extracte d'Integralia: La Natura al Servei del teu Benestar.

Què és Centella Asiàtica Extracte Integralia?

El Centella Asiàtica Extracte d'Integralia és un suplement en càpsules que utilitza les propietats de la Centella Asiàtica (Centella asiàtica L., part aèria), una planta àmpliament utilitzada en la medicina tradicional asiàtica .

Cada càpsula conté 600 mg d'extracte amb una concentració RATIO (4:1) i un 3% d'Asiaticòsids. La Centella Asiàtica és coneguda per la seva capacitat per millorar la circulació, especialment a les cames, la qual cosa ajuda en el tractament de la insuficiència venosa i la cel·lulitis .

A més, té propietats cicatritzants i regeneradores que beneficien la salut de la pell, accelerant la curació de ferides i millorant l'aparença de cicatrius . Aquest suplement és ideal per a aquells que busquen un suport natural per millorar la salut vascular i cutània , oferint una solució efectiva i convenient per incorporar a la rutina diària de cura de la salut.

Ingredients:

Per dosi diària: Extracte de Centella Asiàtica (Centella asiàtica L., Part aèria), RÀTIO (4:1) (3% Asiàticòsids) 600 mg.

Com es fa servir Centella Asiàtica Extracte Integralia?

Prendre 2 càpsules al dia durant els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda