Fabricante:

Propolmel Propolmel

Protector Labial Natural de Pròpolis - Propolmel - 5 grams

187582

Nou

Protector labial natural. Nodreix, regenera i hidrata. Preveu les esquerdes i el fotoenvelliment i és adequat en cas d'herpes labials (calentures). Envàs amb 5 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,25€

IVA inclòs

Més informació

Protector Labial Natural de Pròpolis

Protector labial natural que nodreix, regenera i hidrata.

Què és el Protector Labial Natural de Pròpolis?

Preveu les esquerdes i el fotoenvelliment i és adequat en cas d'herpes labials (calentures). Excel·lent per protegir el contorn dels llavis i dels ulls quan fa molt de fred. Màxima eficàcia.

La crema facial, la crema de mans i peus, la loció corporal i el protector labial tenen un alt contingut en mantega de karité, un filtre solar natural .

El karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes, com ara el sol, el vent o els canvis bruscos de temperatura.

El factor de protecció solar del karité no es pot quantificar, així que no es recomana lús dels nostres productes específicament per prendre el sol.

Ingredients:

Olis de jojoba, oliva* i karité (2'5%), ceres d'abella, carnauba i candeleta, pròpolis pur* (1'5%), vitamina E i oli essencial de llimona* i de sàlvia*. 100% ingredients naturals, * 17% ingredients ecològics.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs, no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials.

Com es fa servir el Protector Labial Natural de Pròpolis?

  • Es recomana aplicar als llavis fins a cobrir completament.
  • Reaplicar cada cert temps segons vulgueu.

Presentació:

Envàs de 5 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda