Preu reduït! Crema Colorant Cobreix Canas Henna Caoba - Corpore Sano - 80 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Crema Colorant Cobreix Canas Henna Caoba - Corpore Sano - 80 ml

217377

Nou

Formulat a base d'extracte de Henna aporta tons i brillantors intensos de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior. En envàs de 80 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,85€

IVA inclòs

8,32€ IVA inclòs

-17%

8,56 € / 100 ml

Més informació

Crema Colorant Cobreix Canas Henna Caoba

Què és el Crema Colorant Cobreix Canas Henna Caoba?

És un tint semi-permanent sense amoníac ni aigua oxigenada.

Formulat a base d'extracte de Henna aporta tons i brillantors intensos de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior.

La Henna té efectes astringents, colorant i reforçant de cabells.

Els reflexos de color desapareixen progressivament amb els rentats (entre 5 i 7 rentats) podent allargar-amb l'ús de l'xampú de henna. Es pot utilitzar amb la freqüència desitjada.

Per ser un tint a base d'extractes naturals i no contenir decolorants, no és possible tenyir el cabell de to fosc a un més clar. Aquests colors poden barrejar-se entre si per aconseguir tonalitats intermèdies. S'aconsella fer sempre la prova de sensibilitat abans del seu ús.

resultats:

  • Intensos reflexos de color.
  • Cobreix els cabells blancs.

Ingredients:

Aqua (Water); Cetearyl Alcohol; Aloe barbadensis leaf juice *; Sóc Amino Acids; Wheat Amino Acids; Alquena (henna) leaf extract; Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil *; Cetyl palmitate; Distearoylethyl Dimonium Chloride; Cetrimonium Chloride; Glycerin; Panthenol; Arginina HCL; serine; Threonine; Parfum (Fragrance); Benzophenone-4; Potassium Sorbate; Sodium benzoate; Phenoxyethanol; Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Triethanolamine; CI 77019 (Mica); CI 77.891 (Titanium Dioxide); CI 12250 (Basic Brown 16); CI 56.059 (Basic Blue 99); Basic Xarxa 51.

* Procedent de cultius ecològics.

Presentació:

Envàs de 80 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda