Preu reduït! Àcid hialurònic - Llavis - L'Erbolario - 4,5 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Àcid hialurònic - Llavis - L'Erbolario - 4,5 ml

155920

Nou

Tractament anti-edat per als llavis amb àcid hialurònic i oli d'Ibisco.

Més detalls

11,82€

IVA inclòs

12,50€ IVA inclòs

-5%

Més informació

àcid hialurònic
llavis

Tractament anti-edat per als llavis amb àcid hialurònic i oli d'Ibisco.

L'àcid Hialurònic utilitzat per l'Erbolario és obtingut a través d'un procés biotecnològic. Concretament, a través d'un procés de fermentació, efectuant amb l'ajuda de bacteris làctics no modificades genèticament i que procedeixen d'un substrat vegetal obtingut del Blat (Glucosa i proteïnes). Segueix una successiva fase de purificació, efectuada mitjançant un procediment de precipitació i utilitzant bioetanol de blat i remolatxa de sucre. I només després d'aquest acurat procés s'obté un àcid hialurònic molt purificat, concentrat i de qualitat superior.

Relació d'actius presents en el tractament Llavis:

- L'àcid Hialurònic de baix pes molecular (Socium Hyaluronate): Estimula l'producció de la Occludine que constitueix a les unions entre els queratinòcits de l'epidermis, millorant la coexión. És un reforç natural de funció de barrera de l'epidermis, redueix la TEWL (Trans epidermal Water Loss), és a dir la dispersió di humitat cap a l'exterior i afavoreix la fisiologica producció de colàgen.

- Cera d'arròs: Regala consistència al estic i proporciona molta suavitat.

- Fracció insaponificable de l'oli d'oliva: Desenvolupa una notable acció preventiva contra la pèrdua de to, relaxaments i infiltramientos cutanis donant tonicitat i frescor a la pell de la cara.

- Mantega de Karité: Substància indispensable i fonamental per al manteniment de la suavitat dels llavis i per millorar la tonicitat del contorn d'aquesta important zona.

- Oli de ricí: Regala suavitat i nutrició per a llavis elàstics i agradablement suaus.

- Oli de llavors de Hibisc: Exerceix una eficaç acció emol·lient, nutritiva i compactant que ho fa eficaç en el tractament dels llavis, fins i tot pels que estan particularment secs i espatllats.

Ingredients: Àcid Hialurònic, cera d'arròs, mantega de karité, fracció insaponificable d'oli d'oliva, oli de llavors de Hibisc i oli de ricí.

Utilització:En qualsevol moment de la jornada, posar un vel del tractament sobre els llavis i el seu contorn per contrarestar els signes del temps i assegurar una suau frescor en aquesta important zona del cos.

Presentació: Estic de 4,5 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda