Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Aigua Micelar Baba de Caragol Helix Active Eco - Armonía - 400 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Aigua Micelar Baba de Caragol Helix Active Eco - Armonía - 400 ml

171379

Nou

L'aigua micel·lar Helix Active és un suau tònic-netejador, sense conservants parabens, de textura refrescant. Envàs amb 400 ml.

Més detalls

11,78€

IVA inclòs

14,50€ IVA inclòs

-18%

2,95 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Aigua Micelar Helix Active

Suau tònic-netejador per a tot tipus de pells.

Què és l'Aigua Micelar Helix Active?

L'aigua micel·lar Helix Active és un suau tònic-netejador, sense conservants parabens, de textura refrescant.

La seva alta concentració en micel·les assegura màxima neteja a la pell i gràcies al seu contingut en extracte de cargol, la seva potent acció netejadora es combina amb un efecte tonificant.

Ajuda a eliminar impureses i restes de maquillatge sense necessitat d'esbandida.

L'extracte de cargol està especialment seleccionat per garantir-ne la màxima qualitat i puresa. És ric en proteïnes que aporten nutrició, elastina i col·lagen que actuen a la pell proporcionant flexibilitat . L'alantonia, els mucopolisàcarids i l'àcid glicòlic ajuden a la regeneració cel·lular.

La calèndula ofereix una acció emol·lient. És rica en vitamines i sals minerals que reforcen la pell.

L'extracte d'àloe vera és molt valorat per la capacitat reparadora que refresca, calma i millora l'aspecte de la pell. És capaç de retenir quantitats altes daigua.

Ingredients:

Extracte de bava de cargol ecològic certificat: especialment seleccionat per Harmonia i obtingut gràcies a un mètode d'extracció patentat, que en garanteix la màxima puresa i qualitat. Molt ric en proteïnes, que aporten nutrició; col·lagen i elastina, que intervenen de manera determinant en l'estructura i flexibilitat de la pell; alantoïna, àcid glicòlic i mucopolisacàrids, associats a la regeneració cel·lular.

Extracte de calèndula: emol·lient ric en vitamines i sals minerals que ajuden a suavitzar la pell

Extracte d'àloe vera: conegut per la seva capacitat reparadora és un actiu molt útil per calmar, refrescar i millorar l'aspecte de la pell, capaç de retenir altes quantitats d'aigua.

Com es fa servir l'Aigua Micelar Helix Active?

Es recomana aplicar sobre rostre, ulls i coll amb ajuda de cotó fins a eliminar totalment les restes de maquillatge i altres impureses. Aplicar la crema adaptada a cada tipus de pell. No necessita aclarit.

Suggeriments: Aplica l'aigua micel·lar amb bastonet per a les orelles, per aconseguir eliminar les restes de màscara de pestanyes i eye liner.

Presentació:

Envàs de 400 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda