Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! LL Regeneration - Gel Tònic Rocío de Flors - Anne Marie Borlind - 150 ml

LL Regeneration - Gel Tònic Rocío de Flors - Anne Marie Borlind - 150 ml

178817

Nou

Acció lleugerament antisèptic i astringent, alleuja les irritacions. 

Més detalls

23,75€

IVA inclòs

30,00€ IVA inclòs

-20%

15,83 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

LL Regeneration

System Vitality

Gel Tònic Rocío de Flors

A partir dels 25 anys la nostra pell comença a canviar. El procés de regeneració es torna més lent i va minvant la capacitat d'hidratació. Raons suficients per acudir en la seva ajuda. S'ha demostrat que LL REGENERATION, amb l'exclusiu LL- Biokomplex desenvolupat en els laboratoris de Börlind, dóna suport a la regeneració natural de la pell. Els estudis científics han documentat que ja a partir dels 14 dies es redueix visiblement la profunditat de les arrugues i comença a tersarse i allisar notablement la pell. A més augmenta la hidratació i la pell es torna notablement més suau. 

Efecte: acció lleugerament antisèptic i astringent, alleuja les irritacions. Alhora és altament hidratant, revitalitza la pell seca amb efecte molt refrescant.

Ingredients Principals: LL Biokomplex, sàlvia, camamilla, hamamelis, aigua de roses, herba de Sant Joan, equinacea, àloe vera.

Utilització: al matí ia la nit sobre la pell neta directament amb la punta dels dits mitjançant suaus tocs. Es deixa absorbir. 

Presentació: Envàs de 150 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda