Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! NatuRoyale Biolifting Crema de Dia Activa - Anne Marie Börlind - 50 ml

NatuRoyale Biolifting Crema de Dia Activa - Anne Marie Börlind - 50 ml

180635

Nou

M illora la resistència de la pell i propicia una ràpida i visible reducció de la profunditat de les arrugues, duradora amb un ús regular.

Més detalls

111,27€

IVA inclòs

129,00€ IVA inclòs

-13%

2,23 € / ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

NatuRoyale Biolifting Crema de Dia Activa

Regenera la pell i la torna més elàstica

Què és la NatuRoyale Biolifting Crema de Dia Activa?

Efecte: M illora la resistència de la pell i propicia una ràpida i visible reducció de la profunditat de les arrugues, duradora amb un ús regular.

Conté: Complex biolifting amb tòfona blanca, extracte de huaco, oli de jojoba i macadàmia, àloe vera, àcid hialurònic.

Amb el complex biolifting natural i el vigor de la tòfona blanca

Luxoses substàncies actives que només la natura ens ofereix. Les innovadores substàncies cuidadores i els més recents avenços de les biociències modernes: el complex Biolifting natural combinat amb tòfona blanca. NatuRoyale és una línia de cures revolucionaris, que activa el procés regenerador propi a la pell, estimula el metabolisme cel·lular i potencia la hidratació de la pell. Per a un efecte lífting extraordinari, que en poc temps reafirma i allisa la pell de forma completament natural. 'Conservi la seva radiant frescor juvenil!

Ingredients:

Aqua [Water], Squalane, decyl Cocoate, Cera Alba [Beeswax], Glycerin, Sorbitol, Caprylic / Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil [Jojoba], Macadàmia ternifolia Seed Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, sorbitan Oleate, Distarch Phosphate, Cetyl palmitate, Prunus Armeniaca Kernel Oil [Apricot], Aroma [Fragrance], Benzyl alcohol, Lecithin, Magnesium Sulfate, Aluminum / Magnesium Hydroxide Stearate, Tocopheryl Acetate, Retinyl palmitate, Sodium Pca, Panthenyl Ethyl Ether, Potassium Sorbate, Magnesium ascorbyl Phosphate, Caprylhydroxamic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Spilanthes Acmella Flower Extract, Linalool, Tremella fuciformis Sporocarp Extract [Hyaluronic Acid], Benzyl salicylate, Hexyl Cinnamal, citronel·lol, Limonene, Geraniol, Tuber magnatum Extract, Pancratium Maritimum Extract, ascorbyl palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl benzoate, Lycopene [Tomato].

Com es fa servir la NatuRoyale Biolifting Crema de Dia Activa?

Aplicar al matí després de la neteja i de l'Lifting Serum. Distribuir suaument sobre el rostre, coll i escot.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda