Fabricante:

Flora Flora

Oli Capilar Antiparasitari Ovopid - Flora - 100 ml

155662

Nou

Oli de neem i els olis essencials purs al 100% de l'arbre de te, lavanda, citronella, orenga i estafa blanc creen un ambient desfacorable per a la reproducció de polls.

Més detalls

17,94€

IVA inclòs

Més informació

Oli Capilar Antiparasitari Ovopid

L'oli desenvolupa diarimente la seva acció com a coadjuvant cosmètic en el tractament de la pediculosi per a nens i adults.

Oli de neem i els olis essencials purs al 100% de l'arbre de te, lavanda, citronella, orenga i estafa blanc creen un ambient desfacorable per a la reproducció de polls. Per millorar els resulstados es recomana rentar el cabell periòdicament amb xampú Ovopid i nebulitzar esprai Ovopid.

Ingredients: Gira-sol (sunflower) seed oil, mèlia Azadirachta seed oil (neem seed oil), Leptospermum scoparium oil, melaleuca alternifolia oil (tea tree oil), Lavandula hybrida oil (Lavender oil), Cymbopogon nardus oil (Thyme oil), origanum vulgare oil, tocopherol, hydrogenated palm glicerides citrate, lecithin, ascorbyl palmitate, linalool, geraniol, limonene, coumarin, eugenol, citronel·lol, farnesol.

Presentació: Envàs de 100 ml.

Brand


Salute E Benessere


La princesa que vessa el perfum


Al 1989, quan va néixer FLORA, es va sentir immediatament la necessitat d'identificar-la amb un símbol que expressés passió, elegància, cura i amor per la feina i que al mateix temps manifestés alguna cosa extremadament valuosa, tan valuosa com són les gotes d'olis essencials, riques en propietats beneficioses, obtingudes de fulles, flors, llavors, fruits... Aquest va ser el «mantra» que va guiar en la recerca d'alguna cosa especial, que ha servit durant tots aquests anys per a crear productes de benestar per a tots, per a amics i per a clients. I allà va haver-hi una revelació... «FLORA»... el nom significatiu, la representació d'aquesta promesa d'unió eterna amb la Natura.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda