Preu reduït! Bàlsam Condicionador a la Henna - Radhe Shyam - 400 ml

Fabricante:

Radhe Shyam Radhe Shyam

Bàlsam Condicionador a la Henna - Radhe Shyam - 400 ml

176545

Nou

El Bàlsam Condicionador a la Henna Radhe Shyam, enriquit amb mantega de Karité, Oli d'Oliva i Extracte de Camamilla procedents del Cultiu Ecològic.

Més detalls

9,88€

IVA inclòs

12,83€ IVA inclòs

-23%

2,47 € / 100 ml

Més informació

Bàlsam Condicionador a la Henna

La Henna és un autèntic regal de la naturalesa, les seves propietats són utilitzades des de l'Antic Egipte. El Bàlsam Condicionador a la Henna Radhe Shyam, enriquit amb mantega de Karité, Oli d'Oliva i Extracte de Camamilla procedents del Cultiu Ecològic, és adequat a tot tipus de cabells, donant-los i brillantor i una suavitat incomparables.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, 1,3-Propanediol, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Chloride, Butyrospermum parkii *, Cetyl alcohol, Cetearyl glucoside, Olea Europea Fruit Oil *, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Chamomilla recutita Flower Extract *, alquena (Henna) Leaf Extract, Caramel, Sodium benzoate, Triethanolamine, Potassium Sorbate.

Utilització: Un cop aclarit el xampú, aplicar quantitat suficient de Bàlsam Condicionador a la Henna Radhe Shyam realitzant un suau massatge des de l'arrel fins a les puntes. Deixar actuar de 2 a 3 minuts i aclarir amb abundant aigua.

Precaucions d'ús: Evitar el contacte amb els ulls, si això succeís aclarir amb abundant aigua durant diversos minuts. Mantenir el producte fora de l'abast dels nens.

Presentació: Envàs de 400 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda