Preu reduït! Ansicalm - Complex de Melisa - Sakai - 30 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Ansicalm - Complex de Melisa - Sakai - 30 càpsules

166980

Nou

30 Càpsules Vegetals contenint un Extracte patentat de Melisa (Cyracos ®) associats a L-triptòfan i vitamines del grup B. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,78€

IVA inclòs

11,95€ IVA inclòs

-1%

0,39 € / ud

Més informació

Ansicalm

Per ajudar a controlar els estats nerviosos.

Què és Ansicalm?

La tiamina, vitamina B6 i B12 ajuden al funcionament correcte del sistema nerviós i la funció psicològica.

Cyracos és una barreja que utilitza les fulles de melissa proporcionant una acció sedant. Es fa servir especialment en estats d'irritabilitat, inquietud, alteracions del son agitació, tensió, etc.

El triptòfan és un aminoàcid essencial, ja que el cos no pot sintetitzar. Ajuda a produir serotonina i melatonina . La seva ingesta millora la conciliació del son, els trastorns emocionals i altres problemes relacionats amb la disminució de serotonina.

La vitamina B1 ajuda al metabolisme d'hidrats de carboni i als processos de producció d'energia. Contribueix a la millora de la conciliació de son i els nivells denergia.

La vitamina B6 participa a la síntesi de diferents neurotransmissors. Actua positivament als estats depressius.

La vitamina B12 és important per a la formació de mielina de lorganisme. Ajuda al bon funcionament del sistema nerviós ia tractar els trastorns del son.

Ingredients:

2 càpsules d'Ansicalm contenen: Cyracos ® - Extracte Sec patentat de Melissa (Melissa officinalis) 600 mg, L-triptòfan 80 mg, vitamina B6 mg, vitamina B1 1,4 mg, vitamina B12 mcg.

Com es pren Ansicalm?

Llevat de prescripció diversa, es recomana 1 càpsula al matí després de l'esmorzar i 1 càpsula a la nit abans de ficar-se al llit ingerides amb un gran got d'aigua. Cyracos® és un extracte patentat de Melisa avalat científicament.

No es recomana la seva ocupació en cas d'embaràs, lactància o nens en no haver-se demostrat la seguretat en aquests grups de població.

Presentació:

Envàs de 30 Càpsules Vegetals

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda