Fabricante:

Bohema Bohema

Cinturó lumbar terapèutic de llana de camell 100% - Bohema - Talla L

207395

Nou

La llana de camell, descrita des de fa temps posseïdora de propietats miraculoses, és una matèria preciosa des de temps immemorials.Talla L.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

46,95€

IVA inclòs

Més informació

Cinturó lumbar terapèutic de llana de camell 100%

talla L

La llana de camell, descrita des de fa temps posseïdora de propietats miraculoses, és una matèria preciosa des de temps immemorials.

Els metges la receptaven per a la seva aplicació en parts adolorides del cos i suavitzar patologies com l'artritis, pielonefritis, neuràlgia i reumatisme. Les seves qualitats tèrmiques s'aproximen a les de la llana d'ovella. S'aprecia també per la seva elasticitat i la seva capacitat d'absorció de la humitat i la transpiració.

Lleugera i suau com la llana d'alpaca, la llana de camells ofereix més confort i permet mantenir una temperatura constant del cos. Evita que l'organisme es calenta en excés i se la reconeix antial·lèrgica. Fibra natural per excel·lència, se la compara a llanes naturals més nobles, a la industrial tèxtil es considera com un material de luxe.

Rentar a mà max.30º; dissoldre completament el detergent abans d'introduir la peça; moure suaument, no refregar; ejuagar completament; no fer servir assecadora.

Brand

Especialitzats en cura i disseny de les ungles, cuidat de la pell i celles i productes naturals.


Bohema Cosmetics, productes de cosmètica lliures de tòxics


El seu pilar principal es basa en la qualitat dels ingredients naturals. Estan lliures de substàncies tòxiques i no testen en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda