Fabricante:

Bohema Bohema

Codera terapèutica de llana de camell 100% - Bohema - 2 unitats

186100

Nou

La llana de camell, descrita des de fa temps posseïdora de propietats miraculoses, és una matèria preciosa des de temps immemorials.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

25,53€

IVA inclòs

Més informació

Codera terapèutica de llana de camell 100%

La llana de camell, descrita des de fa temps posseïdora de propietats miraculoses, és una matèria preciosa des de temps immemorials.

Els metges la receptaven per a la seva aplicació en parts adolorides del cos i suavitzar patologies com l'artritis, pielonefritis, neuràlgia i reumatisme. Les seves qualitats tèrmiques s'aproximen a les de la llana d'ovella. S'aprecia també per la seva elasticitat i la seva capacitat d'absorció de la humitat i la transpiració.

Lleugera i suau com la llana d'alpaca, la llana de camells ofereix més confort i permet mantenir una temperatura constant del cos. Evita que l'organisme es calenta en excés i se la reconeix antial·lèrgica. Fibra natural per excel·lència, se la compara a llanes naturals més nobles, a la industrial tèxtil es considera com un material de luxe.

Rentar a mà max.30º; dissoldre completament el detergent abans d'introduir la peça; moure suaument, no refregar; ejuagar completament; no fer servir assecadora.

Brand

Especialitzats en cura i disseny de les ungles, cuidat de la pell i celles i productes naturals.


Bohema Cosmetics, productes de cosmètica lliures de tòxics


El seu pilar principal es basa en la qualitat dels ingredients naturals. Estan lliures de substàncies tòxiques i no testen en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda