Preu reduït! Picolinat de Crom - Mega Plus - 125 comprimits

Fabricante:

Mega Plus Mega Plus

Picolinat de Crom - Mega Plus - 125 comprimits

202146

Nou

Presentat en envàs de 125 comprimits.

Més detalls

1 - 5 dies

10,57€

IVA inclòs

12,80€ IVA inclòs

-17%

0,08 € / ud

Més informació

Picolinat de Crom

El crom és essencial per al metabolisme normal de la glucosa i de la seva deficiència resulta una síndrome semblant a la diabetis.

Els estudis conclouen que els complements de crom poden oferir els mateixos beneficis que una dieta baixa en calories i que el picolinato de crom redueix el greix corporal i forma múscul encara sense fer dieta ni fer exercici.

La deficiència de crom implica que la insulina no pugui realitzar la seva funció.

La insulina i el crom treballen junts augmentant el metabolisme en produir una termogènesi intervinguda pels carbohidrats.

El crom ajuda a la insulina per a la transferència dels aminoàcids a través de les parets de les cèl·lules musculars, per això és tan important per al creixement muscular i és per això que podem concloure que l'exercici físic requereix del crom.

Ingredients: Estabilitzador (cel·lulosa microcristal·lina), midó de blat de moro, emulgent (sals magnèsiques d'àcids grassos), antiaglomerant (diòxid de silici), crom picolinat.

Utilització: 1 comprimit al dia. Les persones diabètiques no han de prendre complement de picolinato de crom sense supervisió.

Presentació: Envàs de 125 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda