Fabricante:

Bohema Bohema

Lima ungles vidre temperat per pedicura - Bohema

183089

Nou

Lima de vidre temperat per pedicura 16,5 cm La llima de vidre Bohema és un producte únic. La seva superfície no es desgasta.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,28€

IVA inclòs

Més informació

Lima ungles vidre temperat per pedicura

Lima de vidre temperat per pedicura 16,5 cm La llima de vidre Bohema és un producte únic. La seva superfície no es desgasta.

I com a prova d'això posseeix una garantia il·limitada de la seva superfície! Usant la llima Bohema vostè sentirà que es tracta d'un instrument elegant i efectiu, el qual pot reemplaçar totes les altres llimes que vostè ha fet servir abans. Amb la llima de vidre Bohema vostè pot llimar les seves ungles en totes les direccions. Ella delicadament va a modelar les seves ungles sense causar dany o deformació. La llima de vidre Bohema per pedicura és una dels millors instruments per pedicura en el mercat actual.

Aquesta llima tracta la pell i les ungles dels peus perfectament; la llima ho fa fàcil i efectiu, elimina suaument la pell aspra i morta en els seus peus i els talons. També es pot utilitzar la llima en lloc d'una pedra tosca. La llima és de dos costats, i per això és més còmode d'usar-la. Cada costat de la llima té un gruix diferent perquè vostè pugui triar quin costat de la llima és més adequat per a les seves ungles i peus. Les vores de la llima Bohema estan elaborats manualment, per això el seu ús és còmode i segur. Compte! Eviteu l'ús de tisores i llimes metàl·liques. Aquestes poden causar dany o partiment de les seves ungles.

La mida de la llima és 16,5 cm de llarg, 6,0 cm d'ample i 3,5 mm de gruix. Com fer-la servir: fa servir la llima per llimar les ungles o la pell aspra i endurida dels peus. Millor fer-ho després d'un bany, mentre la pell dels peus encara està suau. També es pot utilitzar la llima per fer una pedicura en sec. Per això humitejar una mica la llima i després eliminar la pell aspra i morta en els seus peus i els talons. Amb la llima de vidre Bohema vostè pot eliminar la pell endurida dels seus peus, turmells, genolls i colzes.

La llima de vidre Bohema és molt higiènica, ja que després del seu ús pot ser rentada amb sabó o / i esterilitzada. En aquest cas la llima conservarà totes les seves propietats i vostè pot fer-la servir moltes veses més, el mateix no es pot dir sobre les llimes de paper i metall.

Brand

Especialitzats en cura i disseny de les ungles, cuidat de la pell i celles i productes naturals.


Bohema Cosmetics, productes de cosmètica lliures de tòxics


El seu pilar principal es basa en la qualitat dels ingredients naturals. Estan lliures de substàncies tòxiques i no testen en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda