Preu reduït! Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda - AuriPlus - 2 cons

Fabricante:

Aurora Aurora

Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda - AuriPlus - 2 cons

168792

Nou

Con per a la higiene natural de l'oïda. Dispositiu apaga-flama patentat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,08€

IVA inclòs

9,50€ IVA inclòs

-15%

4,04 € / ud

Més informació

Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus

Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus és un sistema eficaç per a la higiene natural de l'oïda, clínicament testat i fàcil d'usar, que té l'origen en l'antiga tradició popular.

Què és Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus?

Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus és un mètode natural de gran eficàcia que es pot utilitzar per adults i per nens, i que aporta una agradable sensació de benestar. Per aprofitar millor la funció relaxant del tractament s'aconsella romandre ficat al llit durant alguns minuts després de l'aplicació.

Gràcies a la calor ia l'efecte xemeneia, que es crea en el moment de la combustió, s'afavoreix l'eliminació de deixalles i dipòsits de cera , protegint l'oïda de les molèsties degudes a una manca d'higiene que, si no es resolen, poden crear més danys.

Com es fa servir Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus?

  1. Introduir el con al disc protector per sota del dispositiu apaga-flama i encendre amb un llumí la part superior (la més ampla del con).
  2. Introduir la part més fina del con a l'orella sempre en posició vertical.
  3. Quan la flama hagi consumit el con fins al dispositiu apaga-flama, traieu-lo i apagueu-lo en un got d'aigua.

Tractar sempre les dues orelles. Per a una millor higiene i prevenció utilitzar Cons de cera per a la higiene i neteja de l'Oïda AuriPlus un cop al mes.

Advertiments: Abans del seu ús, llegir atentament aquest fullet. L´ús del foc imposa màxima atenció. Protegir els cabells abans de la seva aplicació. No és un medicament i no pot substituir cap cura mèdica. Usar el con amb ajuda duna altra persona que pugui garantir la vigilància oportuna. Deixar de fer servir en cas d'al·lèrgies a la cera oa algun dels seus components. No utilitzar en cas de lesions al timpà o en el conducte auditiu. No utilitzar amb nens menors de 3 anys. No utilitzeu en llocs exposats a corrents d'aire. Dispositiu d´un sol ús. Conservar en un lloc fresc. Si el problema persisteix, consulteu amb el metge.

Presentació:

Envàs amb 2 cons.

Brand

Aurora és una marca que ofereix instruments de gran eficàcia per a la higiene de l'oïda.


Aurora, productes d'higiene per a l'oïda


Un dels productes més coneguts és Auriplus. Un con que produeix efectes beneficiosos gràcies a la calor i a la xemeneia que crea una combustió extraient tota la brutícia.


D'aquesta manera, aconsegueixen una correcta neteja de l'oïda sense emprar bastonets de cotó o altres sistemes que poden causar majors problemes.


Elimina les eventuals restes i reequilibra la pressió articular després dels viatges d'avió, excursions de muntanya o immersions submarines.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda